YVES SAINT LAURENT - YSL Manifesto Eau de Parfum

 
4.5 (2)
Kirjoita arvostelu
manifesto.15540.jpg
tykkään pakkauksesta
saan aina kehuja
moniulotteinen
kestää pitkään iholla
hyvä hinta laatusuhde

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Eau de Parfum
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
5.0

Pitkäkestoinen luksustuote. Tuoksu ei ole liian voimakas, hajusteherkät tuttavani ovat kestäneet tämän hyvin (muista en tietenkään voi sanoa mitään). Sopii niin moneen tilaisuuteen, tuo juhlan tuntua jos tunnelma sitä vaatii. Viekoitteleva herkkupala.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Eau de Parfum

  • ainutlaatuinen
  • ei tuoksu alkoholilta
  • ei tuoksu keinotekoiselta
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • kestää pitkään iholla
  • moniulotteinen
  • saan aina kehuja
  • tykkään pakkauksesta
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Helmikuu 06, 2014)
Kokonaisuus 
 
4.0

Tämä kaunokainen ei varmaan ole jäänyt keneltäkään hajuvesishoppailijalta huomaamatta. Itse ihastuin erityisesti juuri tuotteen korkeatasoiseen ja upeaan erilaiseen ulkomuotoon.
Olin etsimässä uutta tuoksua talveksi, jolloin tahdon kääntyä useinmiten enemmän mausteisien, tummempien, ehkä vaniljaisten hajujen puolelle. Trooppiset hedelmät jäävät telakalle seuraavaan kevääseen asti.

Tuoksun sanotaan sisältävän bergamontia, mustaherukaa, kieloa, jasmiinia, setriä, santelipuulta, vaniljaa ja tonkapapua. Kuvailisin itse tuoksua hyvin naiselliseksi, jollain tavalla puiseksi ja vaniljan pystyy erottamaan selkeästi. Tuote säilyy pitkään iholla ja mieleenikään ei tule lukittautua salaa naistenhuoneeseen suihkuttelemaan lisää kesken päivän. Oma kikkani on myös suihkaista hajuvettä huiviin tai muuten paidan helmaan, jolloin tuoksu säilyy myös voimakkaampana pidempään eikä muutu ihon lämmöstä.
Toisaalta tämän tuotteen kohdalla tykkään enemmän sen hitaasti haihtuvasta ominaisuudesta iholla, koska tuoksu on erittäin voimakas ja liika läträys saa varmasti aikaan migreenin tai hajusteyliherkät pökertymään ympärillä. Kyseessähän kuitenkin on parfyymi, joten osasin varautua hennolla kädellä.

Miinuksena, mutta ei yllätyksenä, mainitsen tuoksun hinnan. 30ml pakkaus tulee kustantamaan noin 74 euroa ostajaltaan, mutta voisin itse sanoa, että tuote on hintansa arvoinen. Pakkaus on mietitty viimisen päälle ja tuoksu on laadukas, voimakas ja pitkäkestoinen, niin iholla kuin hyllyllä seisoessaan, sillä tuotetta ei tarvitse käyttää paljon kerrallaan. Pienemmän koon pullo kulkee mukavasti laukussa mukana, vaikkakin ei siinä ihan pienimmässä clutchissa.

Suosittelen tuotetta mielelläni kaikille, jotka kaipaavat sensuellia itsenäisen naisen hajuvettä kokoelmiinsa ja talvella lämpimät tuoksut imartelevat ja tuovat mielestäni kotoisan olon.


Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
manifesto.15540.jpg
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Suddenly Diamonds
Valmistaja: CIEN
 
5.0 (1)
Mademoiselle Ricci
Valmistaja: NINA RICCI
 
5.0 (1)
Miss Dior
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.7 (3)
Diesel Loverdose Red Kiss
Valmistaja: DIESEL
 
4.5 (1)
manifesto.15540.jpg
Valmistaja: YVES SAINT LAURENT
 
4.5 (2)
Lola
Valmistaja: MARC JACOBS
 
4.5 (1)