LOREAL PROFESSIONNEL - Volumetry Shampoo

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
Volumetry Shampoo
KATSO AINEOSAT
Water, Sodium Laureth Sulfate, MIPA-Laureth SUlfate, Sodium Chloride, COcamidopropyl BEtaine, GLycerin, PEG-18, Castor OIl, Acocado Oil, Laureth-5 Carboxylic Acid, PPG-5 Ceteth-20, Sodium Benzoate, Laureth-2, Polyquaternium-53, Salicylic Acid, Limonene, L

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Shampoot
Kommentteja
(Updated: Heinäkuu 04, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen vannoutunut Redkenin käyttäjä, mutta viime kampaamokäynnillä luottokampaajani sai minut ylipuhuttua kokeilemaan Loreal Professionalin uutta Volumetry-sarjaa. Volumetry on tarkoitettu erityisesti ohuille hiuksille. Se tuuheuttaa ja kosteuttaa hiusta ja tekee siitä ilmavan. En ole kokeillut ennen mitään Loreal Professionalilta, koska olen jotenkin mieltänyt, että ovat samaa tarvaraa kuin marketissakin.

Volymetry Shampoo on nyt kuukauden käytön jälkeen suosikkituotteitani! Siinä on salisyylihappoa, joka auttaa puhdistamaan turhan rasvan ja hiusmuotoilujämät hiuksista. Shampoossa on myös Hydralight niminen kosteuttaja, joka kosteuttaa hiusta muttei tee siitä raskasta. Volumetry Shampoota voi käyttää joko normaalissa pesussa tai jopa syväpuhdistajana (vaahdota toisen kerran ja anna vaikuttaa hetki).

Tämä shampoo tuoksuu aivan mojito-drinkille! Ihana minttuinen tuoksu jää kevyenä hiuksiin hetkeksi kuivumisen jälkeen. Shampoo vaahdottuu hyvin ja jättää hiukset melkein narskuvan puhtaiksi. Hoitoainetta tarvitsee ehdottomasti pesun jälkeen selvittämään vaalennetut hiukseni (miinustin siksi puolikkaan tähden). Hiukset tuntuvat ja näyttävät kiiltäviltä, puhtailta ja ilmavilta kuivuttuaan. Plussaa siitä, ettei tuo salisyylihappo ole ainakaan vielä kuivattanut ollenkaan.

En ole ennen innostunut shampoista, mutta tämä on kyllä noussut suosikkituotteeksi. Mojiton tuoksu on ihana!

edit: pakko lisätä sen verran, että oman kokemukseni mukaan volumetry shampoo ja hoitoaine jättävät hiukset nimenomaan ilmaviksi ja liikkuviksi. Mitään tupeeraustuuheutta näillä ei tietenkään saa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Volumetry Shampoo
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo
Valmistaja: WELLA PROFESSIONALS
 
4.8 (3)
Gliss Ultimate Volume Shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.8 (2)
Schwarzkopf bonacure fibre force shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF BONACURE
 
4.5 (1)
Volumetry Shampoo
Valmistaja: LOREAL PROFESSIONNEL
 
4.5 (1)
Organic Moisturising Lemongrass Shampoo
Valmistaja: LABEL.M
 
4.5 (1)