Voita ABH:n Nicole Guerriero Glow Kit!

23.3.2017 - IHANAA EXTRAA

Viime vuonna Anastasia Beverly Hills julkaisi Modern Renaissance -luomiväripaletin ja koko kauneusyhteisö meni sekaisin. Ja ihan ymmärrettävästi, paletti on upea! Nyt Anastasia on tiimiytynyt kauneusguru Nicole Guerrieron kanssa ja tuonut markkinoille Glow Kit -korostuspaletin.

Paletti sisältää Nicolen ja Anastasian suunnittelemat kuusi eri hohtopuuterisävyä, jotka toimivat kasvojen korostuksen lisäksi myös luomilla. Kohu paletin ympärillä on kova ja kehuja kuulee lähes jokaiselta joka bloggaa/instagrammaa paletista.

Nyt kaksi teistä voi voittaa ABH:n ja Nicolen Glow Kitin omakseen!


Kilpailu on päättynyt.  Voittajiksi arvottiin emmikaroliina ja Nea.

Voittajille on lähetetty sähköpostia.

OSALLISTUT KILPAILUUN JÄTTÄMÄLLÄ TUOTEARVION BEAUTIFYHIN 20.4.2017 MENNESSÄ. 

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yksi (2) voittajaa. Voittaja saa yhden (1) Glow Kitin omakseen.


Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 23.3.- 20.4. mihin tahansa tuotesivulle. Voit hakea tuotteita hakusivultamme. Yksi kirjoitettu arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen; tekemällä useampia tuotearvioita parannat voittomahdollisuuksiasi.

Beautifyhin voi jättää arvostelun myös rekisteröitymättä.
Vain rekisteröityneet nimimerkit voivat lisätä uuden tuotteen arvosteltavaksi Beautifyhin tai muokata jo jättämiään arvosteluja.

Kilpailun järjestää ja palkinnot tarjoaa Beautify. Kilpailuun osallistumisaika on 23.3.2017 – 20.4.2017. Voittajat arvotaan 24.4.2017 ja voittaja julkaistaan tässä postauksessa 25.4.2017 mennessä. Voittajille lähetetään myös erikseen sähköpostia. Ellei voittaja vastaa sähköpostiin 15.5.2017 mennessä, palkinto arvotaan uudelleen kilpailuun osallistuneiden kesken.
- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?