ST. TROPEZ - St.Tropez Gradual Tan Everyday Face

 
3.8 (6)
Kirjoita arvostelu
luonnollisen kaunis väri
kosteuttava
ei tuki ihohuokoisia
ei taita oranssiin

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Itseruskettavat - kasvot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Tasainen ja luonnollinen sävy. Joka toinen ilta levitettäessä voi saavuttaa tavoitevärinsä luonnollisen näköisesti. Ainoana miinuksena suhteellisen tyyris hinta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Itseruskettavat - kasvot

 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • kuivuu nopeasti
 • ei tahmaa
 • ei vahvaa hajua
 • ei taita oranssiin
 • helppo levittää
 • ei tuki ihohuokoisia
 • sopii meikin alle
 • väri kehittyy nopeasti
 • kosteuttava
 • luonnollisen kaunis väri
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Helppokäyttöinen, ei jätä läikkiä kasvoille. Olen levittänyt tätä 1-2 kertaa viikossa iltaisin ja se on riittänyt hyvin pitämään hillittyä päivitystä yllä ja tuntuu kosteuttavaltakin samalla. Tällä saa tosi luonnolllisen näköisen rusketuksen ja antaa samalla kaunista ja terveen näköistä hehkua. Tuoksusta voi olla montaa mieltä, sillä se on erityisen voimakas kasvoille levitettynä mutta itseä se ei ole häirinnyt.

Itsellä käytössä tästä sävy medium/dark. Pakkauksessa on voidetta 50ml ja ihan pienikin määrä on riittänyt koko kasvoille joten on hyvin riittoisaa. Purkki on siisti ja yksinkertaisen mustavalkoinen. Ainut miinus tulee hinnasta, mutta jos haluaa satsata niin maksaa itsensä kyllä laadussa takaisin. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
3.0

Tuotteen koostumus on miellyttävä ja tämä tuntuu oikeasti myös kosteuttavan hyvin samalla, joten tässä ei ole keskitytty ainoastaan päivettävään vaikutukseen. Tuoksukin on ihan miellyttävä, mutta DHA:n tuoksu kuitenkin nousee esiin vähän ajan kuluessa. Yleensä St. Tropezin vartalon itseruskettavissa tuotteissa en tätä huomaa, mutta kasvoille laitettuna haju oli aika selkeä ja jopa vähän häiritsevä.

En kasvoille yleensä käytä itseruskettavaa, koska ne eivät yksinkertaisesti pysy kasvoja kun pestään aamuin illoin huomattavasti perusteellisemmin kuin muuta ihoa.

Tätä kokeilin käyttää ensin viikon ajan normaalin kosteusvoiteen tapaan illalla, mutta minkäänlaisia sävymuutoksia ei kerennyt tulla kun vanha peseytyi aina päivän päätteeksi pois. Seuraavaksi kokeilin laittaa hieman reilummalla kädellä tuotetta ja laitoinkin tuotetta kaksi kerrosta niin, että aiempi kerros ehti imeytyä hyvin. Tällä kertaa aamulla oli havaittavissa jo pienen pientä päivetystä. Laitoin vielä seuraavana aamunakin tuotetta kaksi kerrosta ja illalla kasvoilleni oli tullut selvästi kevyt päivetys.

Tällä vaivalla saavutettu päivetys kuitenkin katosi seuraavan päivän kuluessa, joten plus miinus nolla mielestäni. Tuote on kuitenkin ihan hyödyllinen aina jotain tiettyä tilaisuutta varten päivää ennen laitettuna, jolloin se kestää hyvin vaikka saunaillan tai muunlaiset allasbileet (allasbileitä Suomessa kun järjestetäänkin niin paljon..) Loppupeleissä hieman tummemmalla meikillä saa samanlaisen lopputuloksen, joten why bother.

On tarpeen varmaan sanoa vielä, että itselläni itseruskettavat tarttuvat muutenkin jostain syystä todella huonosti, joten uskon, että monet muut saavat tästä tuotteesta huomattavasti paremmin väriä kasvoille kuin minä.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei

Itseruskettavat - kasvot

 • tykkään pakkauksesta
 • ei taita oranssiin
 • ei tuki ihohuokoisia
 • kosteuttava
 • luonnollisen kaunis väri
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.0

Kevyesti sävyttävä voide, jolla saa hyvin luonnollisen lopputuloksen. Sävyttää asteittain ja vasta säännöllisen käytön jälkeen huomaa pientä päivetystä ja hehkua iholla.

Voidetta on kuitenkin miellyttävä levittää ja vaikka tuoksu onkin voimakas, se ei ainakaan omasta mielestäni ole epämiellyttävä, vaan hieman kookoksen tuoksuinen.

Mielestäni turvallinen ja hyvä vaihtoehto aloitteleville itseruskettavien käyttäjille tai hyvin vaaleaihoisille, jotka haluavat luonnollisen lopputuloksen. En ehkä kuitenkaan itse ostaisi korkeahkon hinnan vuoksi uudelleen.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Todella passeli tuote niille, jotka ovat todella vaaleaihoisia (kalpeita) ja/tai niille, jotka "pelkäävät" itseruskettavien käyttöä. Päivettää asteittain, saa aikaan kauniin ja ennen kaikkea luonnollisen hehkun. Helppo levittää, ei mielestäni vaadi aiempaa kokemusta rusketustuotteista. Tuoksuu melko voimmakkaasti, mutta ei pahanhajuisesti :) Ei pelkoa rajoista.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Kokeilin tuotteen light/medium versiota, ilmeisesti jo hieman saanut väriä kasvoille auringossa tai versio on tarkoitettu todella vaalealle iholle sillä tuloksia näkyi vasta kolmannen levityskerran jälkeen. Voide riittää yksinään kosteuttamaan pintakuivaa sekaihoa, koska siinä on kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia. Tuoksu on ihana, parfyymimainen eikä YHTÄÄN muistuta mitään kokeilemaani ällöttävää itseruskettavan tuoksua. Tuoksu kestää iholla seuraavaan päivään asti. Suositttelen erittäin vaalealle iholle, helppo käyttää ilman rajojen pelkoa ja todella riittoisa. Ei tuoksuherkille! :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sun Kissed Self-tanning Face Cream
Valmistaja: ACO CLINIDERM
 
4.5 (1)
St.Tropez Gradual Tan Everyday Face
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
3.8 (6)