BERNARD CASSIERE - Rauhoittava Mustikkamousse

 
4.6 (10)
Kirjoita arvostelu
kosteuttaa tehokkaaasti
vähentää punoitusta
rauhoittaa ihoa
tekee mitä lupaa

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 26, 2015)
Kokonaisuus 
 
5.0

Olen käyttänyt mustikkamoussea nyt pari kuukautta ja iho on ollut todella pehmeän ja kosteutetun tuntuinen. Minulla on näennäisesti kuiva iho, mutta T-alueella on kuitenkin ollut taipumusta rasvoittua hieman, jolloin välillä syntyy myös epäpuhtauksia. Siksi alkuun mousse tuntui kovin tuhdilta, mutta iho tottui siihen nopeasti. Mustikkamousse on yllättäen saanut jopa talinerityksen vähentymään, mikä luultavasti johtuu siitä, kun ihosta on tullut paremmin kosteutettu. Olen aiemmin käyttänyt kevyempiä voiteita, joissa ei oletettavasti ole sitten ollut tarpeeksi hyvä kosteutusteho, jolloin iho on itse yrittänyt erittää talia lisäkosteutukseksi. Olen käyttänyt tätä sekä päivä että yövoiteena. Lisäksi tuotteen tuoksu on ihanan raikas. Olen jäänyt tähän ihan koukkuun! Se tuntuu joka kerta ihanan ylelliseltä koostumukseltaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kosteusvoiteet

 • tekee mitä lupaa
 • rauhoittaa ihoa
 • ei tuki ihohuokosia
 • vähentää punoitusta
 • auttaa erittäin kuiviin kohtiin
 • kosteuttaa tehokkaasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Tuote tuoksuu aivan ihanalta, kuten muissakin kommenteissa mainitaan. Itselleni tulee mieleen tuoksusta jokin karkki, mustikkaa en tuoksusta ainakaan bongaa. Kosteuttava mousse kuvaa hyvin tuotteen koostumusta, erittäin kermainen ja ylellisen tuntuinen koostumus. Ja tuotehan muuten riittää ja riittää ja riittää, sillä koko kasvojen alueelle ei tarvita kuin pieni määrä. Pakkauksessa mukana tuleva lasta on myös kätevä ja hygieeninen.

Koska tuote on niin paksua ja kermaista, levittämiseen menee mielestäni vähän enemmän aikaa kuin normaalisti mutta mousse imeytyy kasvoihin hyvin. Käytin moussea aamuin ja illoin, mutta omassa käytössäni pidin tästä enemmän yövoiteena juurikin levittämisen ja imeytymiseen menevän ajan takia. Pidän myös meikin alla hieman kevyemmistä voiteista tai seerumeista.

Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä ja ylellinen voide, jatkan tuotteen käyttämistä iltaisin ja olen kiinnostunut lisäämään myös muita mustikkasarjan tuotteita rutiiniini.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
5.0

Lakujätskiä! Mun lempparia! Ekan kerran moussepurkin avattuani en ollut uskoa tuoksua, joka mustikkaa lupaavan etiketin takaa levisi kylppäriin. Läheltä liippasi, etten kauhonut voidetta suoraan suuhuni mukana tulleella lusikalla. Voide oli niin ihanan pehmoisen kevyttä, nimen omaan moussea, että ihan aamuin illoin levitin kasvoilleni ja kaulan alueelle. Tässä marraskuisessa säiden sekamelskassa iho on pysynyt tosi kimmoisana, ja en tiedä uskallanko edes kirjoittaa tänne, mutta vaikuttaa siltä, että mun leukakin olisi saamassa oman värin takaisin tämän voiteen myötä. Mulla nimittäin tuppaa leuka punoittamaan raskaus- ja imetyshormonien takia kaiketi. Ainoa huono puoli tässä tuotteessa taitaa tosiaan olla vain jokapäiväinen lakujätskihimo.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Tämä ylellisen tuntuinen ja tuoksuinen voide lunastaa lupauksensa. Rauhoittava vaikutus tuntuu ja näkyy iholla parhaiten silloin kun käytän tätä iltaisin, koska useimmiten silloin ihoni puhoittaa eniten kun olen juuri poistanut meikin ja pessyt kasvot. Vaikka vältän hankaamasta tai hieromasta kasvoja liikaa, reagoi ihoni silti muuttumalla poskista ja nenänpielistä punakaksi. Minulla on paikoin myös hieman couperoottinen iho. Punakkuus yleensä häviää jonkun ajan kuluttua, kasvovoiteesta riippuen joko hitaammin tai nopeammin. Moussevoide onnistuu kadottamaan punotuksen miltei hetkessä levittämisen jälkeen.

Voide tuntuu todella hellävaraiselta kaikin puolin, vaikka se tuoksuu. Tuoksu on mieto. Olen tottunut suhtautumaan hieman varauksella tuoksuviin kasvotuotteisiin, mutta yllätyksekseni helposti vuotavat silmäni eivät ole reagoineet tuoksuun laisinkaan. Uskalsin levitellä tätä ihan silmänympärysiholle saakka. Silmässä voide kuitenkin kirvelee, eli tarkkana pitää olla jos levittää silmän lähelle (tulipahan kokeiltua sekin kun levittelin voidetta hieman liian innokkain ottein).

Voiteessa on ihana vaahtomainen koostumus, se on kevyen tuntuista, mutta silti tarpeeksi paksun oloista kun pienikin määrä riittää kosteuttamaan kasvot hyvin. Vaahtomainen voide varmaan vaatii tämmöisen purkkipakkauksen, jotta koostumus tulee paremmin esille, olen sitä miettinyt aikasemminkin vastaavanlaisten koostumusten kohdalla, ne kun usein ovat purkeissa. Purkkipakkauksista en muutoin ole kovin innoissani. Pakkauksessa oli spaatteli mukana, siitä suuri plussa. Ja kyllähän tällaisessa pakkauksessa on ihan eritavalla luksuksen tuntua kuin esimerkiksi tuubissa. Ihana voide kaikin puolin!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Kosteusvoiteet

 • tekee mitä lupaa
 • imeytyy nopeasti
 • rauhoittaa ihoa
 • vähentää punoitusta
 • kosteuttaa tehokkaasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Bernard Cassiere mustikkamousse on hyvin kosteuttava ja soveltui seka-/rasvaiselle ihotyypilleni parhaiten yövoiteeksi. Mousse tuntui liian tuhdilta päivävoiteeksi ja meikin alle käytettäväksi. Pidin tuotteesta yövoiteena käytettynä. Se kosteutti riittävästi ja auttoi ihon pintakuivuuteen, jota minulla talvisin usein esiintyy. Mousse ei myöskään tukkinut ihohuokosia ja imeytyi melko nopeasti.

Tuotteessa on tosi miellyttävä ja ylellinen tuoksu, josta pidin. Yleensä en pidä tuoksuvista voiteista, koska koen tuoksut usein jollain tavalla keinotekoisiksi. Pidin myös plussana paketissa mukana tullutta spaattelia, jolla sai tuotetta kätevästi purkista. Tuote on melko riittoisaa. Pieni määrä moussea riittää kasvoille ja kaulalle ja se on helppo levittää.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Lisäsin Bernard Cassieren Mustikkamoussea kasvoilleni aamuisin peseytymisen jälkeen. Mousse viilensi ja rauhoitti ihoa sekä pehmensi sen miellyttävästi. Mousse imeytyi iholle nopeasti ja jätti kasvojen iholle kostean ja ravitun olon olematta tahmea. Se antoi myös hyvän pohjan päivämeikille: annoin sen imeytyä jonkin aikaa ja lisäsin meikkiä päälle.

Aluksi käytin tuotetta aamuisin, mutta ilman kylmetessä marraskuussa lisäsin sitä myös iltaisin ennen nukkumaanmenoa, sillä huomasin ihoni sään muutoksen vuoksi kuivuvan herkemmin. Kahdella käyttökerralla päivässä ihon kuivuminen selvästi väheni. Mousse sopi hyvin sekaiholleni, eli se oli riittävän tukevaa tavaraa kuiville ihon osille, mutta toimi silti hyvin vähemmän kuiviinkin kohtiin, kuten nenään.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Minulla on herkkä iho, joka syksyn ja talven tullen helposti kuivuu ja punoittaa. Tätä voidetta käyttäessäni kasvot eivät kuivuneet yhtä paljon kuin normaalisti, vain pahin otsan alue kuivui. Myös iho jäi ihanan pehmeäksi tämän jäljiltä. Tämä imeytyi kunnolla eikä jäänyt ns. kalvoksi iholle. Tuoksu oli mieto ja hyvä tuotteessa, eikä ärsyttänyt ihoani.Pidin tästä kovasti, voittaa kyllä aiemmin käyttämäni markettivoiteet ihan helposti. Vaikka hinta on vähän tyyriimpi, niin silti voisin tätä itse ostaa.

Itse harvoin yöksi laitan kasvovoidetta vaan yleensä aamulla sen laitan. Voide oli aika paksua ja pelkäsin ettei se toimisi meikin alla. Pelkoni kuitenkin osoittautui vääräksi ja meikki pysyi hyvin. Kannattaa kuitenkin antaa voiteen imeytyä hetki ennen meikkivoiteen laittamista.

Pidin paljon tuotteesta ja plussaa mukana tulevasta spaattelista, joka pitää tuotteen hygienisenä. Lasinen purkki myös antoi ylellisemmän vaikutuksen kuin muovinen tuubi, jollaisissa kasvovoiteet yleensä ovat.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Oma atooppinen ja herkkä ihoni taipuu helposti kuivahtamaan ja naamaan kertyy kuivia läiskiä jatkuvasti - tämän voiteen ollessa aktiivisessa käytössä en kokenut kasvojen kuivuvan!

Voide on tuhtia ja ajatttelinkin heti alkuun tämän sopivan vain yöiseen käyttöön mutta levitin tämä aamuinkin meikin alle - vinkki tässä on antaa voiteen imeytyä hetken verrran, tuote ei jätä naamaa rasvaiseksi eikä meikki valu pitkin naamaa. Iltaisin tuntui ihanalta levittää tuotetta paksuna kerroksena naamalle ja antaa vaikuttaa kunnolla.

Pidin paljon tuotteen mustikkamaitoisesta tuoksusta ja ennen kaikkea tuote ei tuoksustaaan huolimatta ärsyttänyt ihoani. Lasinen purkki on miellyttävä ja hygieeninen käytössä mukana tulleen spatulan myötä. :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 26, 2014)
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Oma ihoni on aikalailla rasvaisuuten taipuva, ja kiiltää helposti. Luulinkin että tämä voide saattaisi olla liian rasvainen ja täyteläinen tähän naamaan, sillä avattuani voidepurkin huomasin että se oli melko paksun ja tuhdin oloista. Minusta voide ei ollut oikeastaan kovin ilmava tai moussemainen, vaan rakenteeltaan ja koostumukseltaan aika tavallisen, täyteläisen rasvan oloista ja tuntuista. Tuoksu oli mieto ja miellyttävä, tunnistettavin tuoksu oli mielestäni shea butterin tuoksu. Vaikka kasvoni siis ovat melko rasvaiset ja suurihuokoiset, ei tämä onnekseni ollut liian rasvainen eikä tukkiva. Itse asiassa tämä ilmeytyi mukavasti ja tuntui kosteuttavan kasvopesun jälkeen. Käytin tätä aamuisin ja tämä sopi myös meikin alle, kunhan annoin rauhassa imeytyä n. vartin verran. En huomannut, että kasvot olisivat alkaneet kiillellä tai meikki valua sen nopeammin kuin muillakaan (kevyemmillä ) käyttämilläni voiteilla.
Veikkaan että tämä sopi ihotyypistäni huolimatta siksi, koska tämä todella imeytyi ihoon, ei jäänyt esim. kelmumaiseksi kalvoksi kasvoille.

Iltaisin en käyttänyt, sillä en tykkää iltapesun jälkeen käyttää enää kasvovoiteita, vaan annan ihon “hengittää” ilman voiteta aina yön yli.

Millään lailla ärsyttävä tämä voide ei ollut, uskon että herkempihipiäiset tykkäävät myös tästä voiteesta, ja onhan tämä juuri herkälle iholle suunnattu. Oma ihoni punoittaa myös helposti (on siis couperoottinen) eikä tämä ainakaan punoitusta pahentanut. Käyttäjäystävällisempää olisi mielestäni laittaa kaikki kasvorasvat aina tuubeihin, mutta tässä oli sentään mukana spaatteli -siitä vielä plussaa. Lisäksi tavara on hyvin riittoisaa, tietysti jos olisi rutikuiva ja hilseilevä iho, tätä varmasti saisi laittaa tuhdimmin kuin mitä minun kasvoilleni riitti.

Koska tämä lienee lähinnä “hoitolakamaa” on hinta tässä melko korkea, mutta suosittelen etenkin herkille ja kuivaihoisille.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Mustikkamousse-kasvovoide on nimensä mukaisesti koostumukseltaan ilmava, mutta kermaisen täyteläinen. Voide on riittoisaa, sillä sitä tarvitsee vain pienen määrän kerralla.

Pakkauksen ulkonäkö on tylsähkö, ei ehkä niin luksusmainen kuin korkeahkon hintansa puolesta voisi olettaa. Plussaa kuitenkin mukana tulleesta spaattelista, jonka avulla tuotetta saa otettua purkista hygieenisesti.

Olen käyttänyt kasvovoidetta noin kuukauden ajan säännöllisesti päivittäin ja normaalisti varsinkin syksyisin ja talvisin hyvin pintakuiva ihoni tuntuu kosteutetulta ja hyvinvoivalta. Aluksi voide tuntui hieman liian rasvaiselta, mutta syynä saattoi olla se, että tuotetta tuli helposti otettua liian paljon, jolloin se ei imeytynyt tarpeeksi nopeasti.

Helposti punoittava ja herkkä ihoni on tykännyt tästä mustikkamousse-voiteesta todella paljon, eikä ole tuntunut lainkaan ärtyneeltä. Tykkään myös voiteen miedosta, kermaisen mustikkaisesta tuoksusta.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisarvosana 
 
4.0

Hyvä kasvovoide, joka todella tuntuu rauhoittavan ihoa. Ihoni on normaalisti pintakuiva mutta näpytön. Kun aloitin voiteen käytön, ihoni oli poikkeuksellisesti hieman tulehtunut – muutamassa päivässä iho rauhoittui ja näpyt katosivat.

Voiteen rakenne on mukavan levittyvä ja kermainen, silti iho ei jää rasvaiseksi. Näin talviaikaa kohti mennessä uskon, että tämä voide riittää myös kosteuttamaan atooppista ja kuivaa ihoa.

Oikeastaan ainoa miinus tulee tuoksusta – itseäni se ei ole haitannut, voide tuoksuu melko neutraalille (ei tosin mustikoille), mutta poikaystävän nenään tuoksu ei ole hyvä.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Hamppu Kasvovoide
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.9 (5)
Time Miracle Night Cream
Valmistaja: MADARA
 
4.8 (1)
Shea Ultra Rich Comforting Cream
Valmistaja: L'OCCITANE
 
4.7 (3)
Aqualia Thermal Rich
Valmistaja: VICHY
 
4.6 (2)
AQ Nuit
Valmistaja: BIOTHERM
 
4.6 (4)