Parhaat persikkapinkit poskipunat

1.4.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Kesä = persikkapinkit poskipunat. Kauniista poskipunista ei vain ikinä ole liikaa juttua, joten tässä kuusi varteenotettavaa vaihtoehtoa meikkipussiin. Pahoittelut jo etukäteen kylmien sävyjen suosijoille -> lupaamme koostaa TOP-listan myös niistä vähemmän lämpöisistä poskipunista!

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

NARS Orgasm (30 €)

NARSin Orgasm-sävy on joukoin pinkkisin, shimmerisin ja kuuluisin. Se on saanut Beautifyssa rakkautta 4.8/5 tähden verran ja 100% suosittelut. Orgasm toimii todella nätisti niin vaalealla kuin keskisävyisellä iholla ja sekä lämpimän että kylmän värityksen/meikin kanssa. Se on siis aikamoinen kameleontti. Tummalla iholla tulos saattaa jäädä tuhkaiseksi, ellei tuotetta kerrosta toisen poskipunan tai aurinkopuuterin päälle.

Kaikkien kehujen huumassa täytyy kuitenkin todeta, että jos et pidä selvästä hohdosta ja hehkusta poskillasi, kannattaa kokeilla jotain muuta tämä listauksen tuotetta.

Persikkapinkit poskipunat_vertailutheBalm Hot Mama (n. 19,7 €)

theBalmin poskipunat ovat kaikki talkittomia, pigmenttisiä ja hienojakoisia. Lämpöisesti hohtavaa Hot Mamaa kutsutaan usein Orgasmin dupeksi, mutta ihan identtinen se ei ole. Hot Mama on selkeästi persikkaisempi kuin Orgasm. Lisäksi Hot Maman kultashimmeri on maltillisempaa, vaikka kyllä tälläkin hohtavat posket saa. Hot Mama vaatii kerrostamista vahvan lopputuloksen saamiseksi, mutta luonnolliseen päivämeikkiin riittää muutama napin sipaisu.

Beautifyssa Hot Mama on saanut 4.5/5 tähteä.

Bourjois Round Pot Blush – Rose de Jaspe (n. 9 €)

Bourjoisin somat pikkuposkipunat ovat marketin puolelta suosikkejamme. Sarjan pinkkisävyt, shimmerinen Rose de Jaspe mukaanlukien, ovat kovin samankaltaisia keskenään, mutta valikoimista löytyy myös kirkas koralli (Corail Tentation) ja murrettu oranssi (Healthy Mix).

Rose de Jaspe on koralliin taittava persikkapinkki, jonka shimmeri hohtaa poskilla kauniisti. Väriä irtoaa napista hyvin ja tuote kestää poskilla lähes koko työpäivän ajan. Hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on kohdillaan, varsinkin jos käyttää alennuskoodeja tilatessa.

Kannattaa huomioida, että Round Pot Blusheissa on vahvahko kukkaistuoksu, joka saattaa ihastuttaa tuoksujen ystäviä mutta häiritä herkkänenäisiä.

Persikkapinkit poskipunat_swatchattuna

Clinique Cheek Pop – Peach Pop & Melon Pop (n. 20,5 €)

Cliniquen Cheek Popit ovat uusin ihastuksemme. Nämä talkittomat, kohokuvioiset poskipunat levittyvät ja kerrostuvat nätisti. Värin määrää on helppo säädellä sillä pigmenttiä löytyy, muttei mitenkään ylenpalttisesti. Cheek Popit eivät ole suorastaan shimmerisiä, mutta jonkin verran kuultoa niissä on.

Peach Pop on keskitumma, ehkä vähän korallinen, persikkapinkki, joka saa posket hehkumaan ja ihon näyttämään kauniin terveeltä. Se ei lipsahda oranssiseksi, vaikka onkin kovin lämpöinen. Melon Pop taas on kalpea, persikkaan taittava vaaleanpunainen, joka pääsee oikeuksiinsa erityisesti Lumikki-iholla. Keskivaalealla ja sitä tummella iholla Melon Pop vaatii kunnon kerrostamista, jos haluaa tismalleen samanlaisen lopputuloksen iholle kuin pannussa.

theBalm FratBoy (n. 20,7 €)

theBalmin syvän persikkainen FratBoy on lähes täydellinen. Se toimii vaalealla ja keskitummalla iholla ja näyttää niin kovin luonnolliselta. FratBoy on Cliniquen Peach Popin kanssa hyvin, hyvin samankaltainen. Suurin ero on, etttä FratBoy on punapohjainen (jonka takia se toimii myös kylmiä ihonsävyjä vasten) ja Peach Pop taas korallisempi. Peach Pop on myös hyppysellisen kuultavampi FratBoyhin verrattuna.

theBalmin poskipunien koostumus on mahdottoman pehmeä ja pigmenttinen, eli levittämisen kanssa saa olla varoivainen. Paras tulos saadaan hyvällä stippling siveltimellä.

Löytyykö tästä joukosta omia suosikkeja?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?