LABEL.M - Organic Moisturising Lemongrass Shampoo

 
4.5 (1)
Kirjoita arvostelu
KATSO AINEOSAT
Water, Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Potassium Citrate, Sodium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid, Rice Bran Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Citrid Acid, Glycerin, Quince Seed, Golden Seal Root Extract, Oat Kernel Extract, Lemongrass Extract, Corn Silk

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Shampoot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Label.m:n orgaaninen ja kosteuttava shampoo on todella toimiva tuote. Se on sulfaatiton, ei sisällä keinotekoisia hajusteita, parabeeneja eikä mitään synteettisiä ainesosia. Tuoksu on kivan sitruunainen.

Pidän tästä shampoosta arkikäytössä. Kuukauden käytön aikana se ei ole kuivattanut hiuksiani ja jättää ne aina ilmaviksi. Lisäksi hiukseni kiiltävät välkähdysen tai pari enemmän kuin muita shampoita käyttäessäni. Pestessä tuntuu, että shampoota joutuisi käyttämään pikkaisen enemmän kuin shampoita yleensä, mutta se voi johtua ihan allekirjoittaneet pesutyylistä.

Pakkaus on kiva pumppupullo, joka on kestänyt muutaman tippumisen kylppärin lattialle. Tuotetta pakkauksessa on 200ml, joka on vähän vähemmän kuin yleensä shampoopulloissa.

Kannattaa huomioida, että jos käyttää silikoneja sisältäviä hiustuotteita, tämä shampoo ei jaksa puhdistaa niitä hiuksista (silikooneihin tehoavat vain sulfaatit, jotka puolestaan voivat rasittaa hiuksia todella paljon).

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo
Valmistaja: WELLA PROFESSIONALS
 
4.8 (3)
Gliss Ultimate Volume Shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF
 
4.8 (2)
Schwarzkopf bonacure fibre force shampoo
Valmistaja: SCHWARZKOPF BONACURE
 
4.5 (1)
Volumetry Shampoo
Valmistaja: LOREAL PROFESSIONNEL
 
4.5 (1)
Organic Moisturising Lemongrass Shampoo
Valmistaja: LABEL.M
 
4.5 (1)