NYXin parhaat tuotteet osa 2

5.6.2017 - MEIKKIPUSSILLA

NYXin parhaat tuotteet -sarjamme saa nyt jatkoa. Viimeksi listasimme tuotteet, joista on helppo aloittaa NYXiin tutustuminen. Nyt valokiila osuu tuotteisiin, jotka ilahduttavat hinta-laatusuhteeltaan ja sopivat yllättävän monelle ihonsävylle.

NYX Strobe of Genious 19,30 €

NYXin korostuspaletti Strobe of Genious on nimensä arvoinen. Se sisältää 7 eri korostuspuuterisävyä, joiden hohtavuus vaihtelee pehmeän satiinisesta mega glow -kiiltoon. Sävyt on sopivan pigmenttisiä poskipäille sipaisuun, mutta toimivat myös kauniisti luomilla. Alarivin neutraaleillä sävyillä on helppo tuoda vaihtelua ja ylärivin selkeästi ”värikkäimmillä” sävyillä pystyy leikitellä kerrostamalla niitä vaikka poskipunan päälle. Paletin yllättäjä on himmeästi kuultava lila, joka kirkastaa ihoa ja saa väsyneet silmänaluset näyttämään astetta levänneimmiltä.

NYXIn parhaat vol 2_sweet cheeks

NYX Sweet Cheeks -paletti (21 €)

Toinen palettionnistuminen NYXiltä on Sweet Cheeks Blush Palette. Siinä on kahdeksan eri sävyistä poskipunaa. Sävyt vaihtelevat viileän pinkistä lämpöiseen terracottaan. Mukana on myös kultaista persikkaa ja kesäistä korallia. Poskipunien koostumus on kuivan puoleinen, mutta onneksi ne kaikki levittyvät nätisti eivätkä näytä jauhoisilta kasvoilla. Koska paletissa on niin monta erilaista sävyä, on se myös superkätevä itselle sopivien värimaailmojen testailuun.

NYX Butter Gloss (6,8 €) 

NYXin Butter Glossit eivät loista pysyvyydellään, mutta kaikki muu näissä huulipuna-huulikiilto-hybrideissä on kivaa. Pigmenttisiä sävyjä on lukemattomia, ne kiiltelevät nätisti huulilla ja vaniljaisen makea tuoksu on yleensä hauska (tosin, tuoksuasiat jakavat aina mielipiteitä).

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?