LUMENE NATURAL CODE - Natural Code Eye Dramatizer Shadow-Liner

 
4.5 (4)
Kirjoita arvostelu
lumene_eye_dramatizer.jpg
pitkäkestoinen
ei pöllyä tai varise
kerrostettavissa
levittyy hyvin

Kuvia

sävyt.jpg
luomivärikynät.jpg
KATSO AINEOSAT
Isododecane, Hydrogenated palm oil, Cera microcristallina, Paraffinum Liquidum, Cera alba, Sucrose tetrastearate triacetate, Plantago major seed extract, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Tocopherol, Glyseryl stearate, Ascorbyl palmitate, Gly

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomivärit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Näillä saa erittäin helposti tehtyä näyttävänkin silmämeikin. Ne ovat hyvin pigenttisiä (ei tarvitse päälle erillistä luomiväriä, paitsi ehkä pysyvyyden parantamiseksi) ja levittyvät helposti, vaatii hieman sormilla tuputtelua, jotta väristä saisi tasaisen. Tykkään käyttää vaaleinta sävyä silmäkulman korostukseen. Muita sävyjä on tullut käytettyä sekä ihan luomella että alarajauksena pientä väriä tuomaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tekee mitä lupaa
  • upea koostumus
  • erittäin pigmenttinen
  • levittyy hyvin
  • kerrostettavissa
  • ei pöllyä tai varise
  • pitkäkestoinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Omistan tällä hetkellä vain vaaleimman sävyn, mutta käytän sitä joka päivä. Kynä on helppo teroittaa, tuote tarttuu hyvin luomille, se on helppo levittää ja kuivahtaa nopeasti. Toimii myös ihan loistavasti etenkin vaaleiden luomivärien pohjustajana. Ainoa miinus tulee huonosta häivyttyvyydestä. Ihan loisto tuote!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Elokuu 15, 2014)
Kokonaisuus 
 
5.0

Tämä on ihana tuote! Ostan varmaan jossain vaihess nämä kaikki! =) Sain siskoltani sen pinkin ja käytän site eyelinerinä,koska siihen on se THE BEST! =) Kermainen ja ihana. :) ei leviä ja pysyy hyvin paikoillaan. alaluomelle en pysty laittaa silloin alkaa silmät vuodaa vettä. Mutta muuten on tämä tude sitte Huippu IHANA LOVE IT!!! :) Kerrankin lumenelta jotain hyvää! =)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
5.0

Lumenen Natural Code-sarjan uutuus, Eye Dramatizer-luomivärikynä on mielestäni niin loistava, että haluaisin ostaa sen itselleni jokaisessa sävyssä. Tällä hetkellä omistan niitä kaksi, pinkin ja mintunvihreän.

Luomivärikynää voi käyttää joko luomivärinä tai rajauskynänä. Koostumus on voidemainen ja kynästä sitä on helppo levittää tasaisesti luomelle. Sävy on peittävä, metallinen, mutta ei liian kimalteleva. Ainoa miinus siitä, että ainakin omalle luomelleni tuote jämähti sen verran hyvin, että häivytys oli hieman haastavaa.

Tuote sisältää melko paljon erilaisia öljyjä ja kosteuttavia aineita ja pelkäsikin, että se ärsyttäisi herkkiä silmiäni, mutta mitään oireita ei tullut. Voin suositella kynää kaikille, sillä se on helppokäyttöinen ja pysyy hyvin luomilla. Hintakin on edullinen, alle 10 euroa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
luomivärikynät.jpg
sävyt.jpg
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Max Factor Excess Shimmer Eye Shadow luomiväri 7 g
Valmistaja: MAX FACTOR
 
5.0 (1)
Jumbo Eyeshadow Pencil
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
5.0 (4)
Eyeshadow Pan
Valmistaja: MAKEUP GEEK
 
4.8 (2)
Shroom
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.8 (4)
Coloricon Eye Shadow Single
Valmistaja: WET N WILD
 
4.7 (9)
Amberlights
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
4.7 (3)