Moprhen parhaat meikkisiveltimet

23.4.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Hyvät meikkisiveltimet eivät ole mikään turha panostus. Niihin ei silti tarvitse upottaa koko omaisuutta, sillä melko edullisestikin saa kelpo siveltimiä ostettua.

Morphen siveltimet saavat paljon huomiota erityisesti brändin markkinointitaktiikan takia. Morphe mainostaa pääasiassa bloggareiden ja vloggareiden kautta ja siksi siveltimiä näkee vähän joka puolella. Morphen valikoima on todella laaja ja joukkoon mahtuu sekä helmiä että sitten niitä vähän vähemmän onnistuneita malleja. E-sarja on Morphen hinnakkain ja laadukkain. MB-sarja taas on edullisin, mutta siveltimien käyttöikä ei ehkä ole samaa luokkaa kuin merkkien.

Morphen tuotteiden hinta-laatusuhde on usein erinomainen, mutta hutiostosten minimoimiseksi kannattaa tehdä taustatutkimusta. Ohessa poiminnat Morphen suosituimmista siveltimistä.

Morphen siveltimet_kokeile näitäM439 Deluxe Buffer Brush 16,20 €

Jos jonkun siveltimen ostat Morphelta, osta tämä (jos siis käytät meikkivoidetta tai -puuteria ja tykkäät buffata meikkipohjan ihoon). Hinnaltaan alle 17 euroa maksava Deluxe Buffer ei ole Morphen siveltimeksi edullinen, mutta kilpailee ensimmäisistä sijoista muiden merkkien samanlaisiin tuuheisiin meikkipohjasiveltimiin verrattuna.

M177 Powder Bronzer Brush 11,60 €

M177 on kätevä aurinkopuuterin levittämiseen ja kasvon piirteiden esiin kaivamiseen varjostuspuuterin avulla. Sivellin ei ole niin pehmeä kuin esimerkiksi Real Techniquesin Contour Brush, mutta sen muoto on erinomainen nopeaan mutta tarkkaan levittämiseen.

M523 Tapered Powder Brush 19,40 €

Nimestään huolimatta Morphen M523 toimii kivasti poskipunan ja aurinkopuuterin kanssa. Karvat ovat ehkä hippasen jäykkiä, mutta varsinkin puuteripohjan kanssa poskipuna levittyy nätisti päälle. Koska hinta tälle siveltimelle on melkein 20 euroa, kannattaa pohtia vaihtoehtoja myös muilta merkeiltä (kuten esim Zoevan ihana 126 Luxe Cheek Finish Brush, joka on pehmeämpi ja monikäyttöisempi kuin M523).

M422 Crescent Shadow Brush 5,8 €

Tässä on hyvä sivellin vielä parempaan hintaan. M422 toimii tosi kivasti luomiväriä levittäessä ja sillä onnistuu myös värin pakkaus luomelle. Tämäkään sivellin ei ole maailman pehmoisin, mutta alle kuuden euron hintaan ei paljoa parempaa luomivärisivellintä löydy.

M433 Pro Firm Blending Brush 7,8 €

M433 on M439 ohella Morohen parhaita taidonnäytteitä. Se on erinomainen häivytyssivellin, jolla voi niin halutessaan tehdä melkein koko silmämeikin. Parhaimmillaan se on luomivärin häivyttämisessä ja sävyjen blendauksessa toisiinsa.

M431 Precision Pencil Crease Brush 6,8 €

Ei kaikkein pehmein sivellin, mutta hintaisekseen oikein toimiva mm. luomivärin levittämiseen alaluomelle. M431 on kätevä tarkassa työskentelyssä, sillä sillä on helppo työskennellä pienillä alueilla kuten silmän sisänurkassa.

Morphelta siis löytyy erittäin toimivia siveltimiä fiksuun hintaan. Tosin, heti kun mennään yli 10 euron kappalehinnan, kannattaa vähän googletella vaihtoehtoja Real Techniquesilta, Zoevalta tai jopa Sigmalta (ellet sitten nimenomaan halua Morphen siveltimiä). Yleisenä disclaimerina voisi sanoa, että jos olet poikkeuksellisen herkkähipiäinen ja haluat siveltimien karvojen tuntuvan pumpulilta ihoa vasten, saattavat useat Morphen siveltimet olla turhan karheita makuusi.

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?