Mistä saa tilattua Tartea Suomeen?

14.3.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Tarte on yhdysvaltalainen meikkibrändi, jonka tuotteet ovat iloisesti pakattuja ja hyvin yhteenkoordinoituja. Tarte on erityisen tunnettu Tartelette-luomiväripaleteistaan (tutustu Tarteletteen täältä ja Tartelette in Bloomiin täältä), Amazonian Clay -meikkipohjistaan ja Shape Tape -peiteaineestaan. Meiltä on tulossa Tarten 5 parasta -listaus, mutta paneudutaan ensin siihen miten Tarten tuotteita ylipäätänsä saa hankittua.

Britti-QVC

Brittien ostos-TV on oikea aarreaitta – Tarten lisäksi sieltä löytyy myös IT Cosmeticsin ja Benefitin tuotteita! Meikkipohjissa sävyvalikoima on jenkkikauppoihin verrattuna suppeampi ja uutuudet tulevat pienellä viiveellä, mutta toisaalta QVC paketoi tuotteita edullisiin komboihin kuten Amazonian Clay meikkivoide + levittämiseen soveltuva sivellin.

Ja sitten ne ei-niin-kivat: vaikka punta onkin vähän heikentynyt, ovat QCV:n hinnat hippasen korkeammat kuin jenkkisivustoilta tilattuna. Lisäksi QVC:llä jokaisen tuotteen hintaan tulee lisäksi postituskuluja 2-5 euroa. Kyllä, joka ikiseen tuotteeseen. Senkin takia on hyvä, jos löytää haluamansa tuotteen osana tuotepakettia (paketti lasketaan yhdeksi tuotteeksi toimituskulujen näkökulmasta).

tarte_tartelette_mistä tilata Suomeen

Tartecosmetics.com

Kyllä, Tarten oma verkkokauppa toimittaa Suomeen! Postikulut ovat ilmaiset yli 75 euron ostoksille, mutta alennuskoodit koskevat useimmiten vain Yhdysvaltoihin toimitettavia tilauksia. Suosituimmat tuotteet ja sävyt kuten vaaleimmat Shape Tapet ovat täälläkin usein out of stock, mutta onneksi Tarte päivittää usein varastojaan.

Tartelta tilattaessa kannattaa huomioida, että Suomen päässä tulee maksaa arvonlisävero ennen paketin saamista. Eli muista kertoa hinnat 1,24:lla! Onneksi maksu on helppo suorittaa netin kautta ja pakettikin saapuu nopeasti kunhan virallisuudet on hoidettu.

Onko tultu tilailtua Tartea?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?