Lämpöä ja varjoja kasvoille – parhaat aurinkopuuterit

2.5.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Aurinkopuuterien käyttö tuntuu lisääntyvän eksponentiaalisesti kesäkuukausien lähestyessä. Tarjontaa aurinkopuutereista on yllin kyllin, mutta jostain syystä on ollut vaikeaa löytää tuotteita, jotka täyttävät kaksi tärkeää vaatimustamme: lämpöisyys ei saa lipsahtaa oranssisuuden puolelle ja tuotteen on oltava mattainen tai korkeintaan satiininen.

Ohessa neljä vaihtoehtoa, joilla kasvoille saa vähän sävyä ilman kimaltavaksi mandariiniksi muuttumista. Mukaan eksyi myös yksi varjostustuote, ihan vain koska se on niin kiva 🙂

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

NARS Laguna  (38 €)

Niin ennalta-arvattava, mutta samalla täysin pakollinen maininta Lagunalle, aurinkopuuterien kuningattarelle. Laguna on kaunis, keltapohjainen keskiruskea, jossa on kultaisia microhippuja tuomassa lämpöä (shimmeri ei kuitenkaan ole näkyvää iholla). Se on sopivan pigmenttinen ja levittyy sekä häivyttyy helposti. Vain vaaleaihoisimmat joutuvat keskittymään annosteluun, ettei beach babe -lookki ammu yli. Plussana riittoisa määrä tuotetta, iso ja rasia, jossa on peili.

Beautifyssa Lagunaa on fanitettu 4,9 tähden edestä. NARSia voi tilata brändin eu-verkkokaupasta, postikulut ovat ilmaiset kun tilaa yli 50 eurolla.
Parhaat aurinkopuuterit_NARS_theBalm_Kevyn Aucoin_Too Faced_Benefit_swatch

theBalm Bahama Mama (19,80 €)

theBalmin mattainen Bahama Mama on pannussa tarkasteltuna joukon tummin, mutta hienojakoisen koostumuksensa takia sen pystyy levittämään kasvoille todella ohuesti. Perusaurinkopuutereista poiketen Bahama Mama taittaa pikkuriikkisen viileään, vaikka onkin keltapohjainen. Sillä voi siis myös varjostaa, jos ei jaksa panostaa erilliseen varjostuspuuteriin.

Bahama Mama on saanut Beautifyssa 4,6/5 tähteä.

Kevyn Aucoin Scultping Powder  (n. 45 €)

Kevyn Aucoinin Sculpting Powder sävyssä Medium on viileä, jopa harmahtava, matta varjostuspuuteri. Se toimii mainiosti varjojen luomisessa kasvoille melkein kaikilla ihosävyillä. Sculpting Powder on sen verran pigmenttinen, että häivytyksen kanssa saa olla huolellinen, ellei nimenomaan tavoittele vahvaa ja meikattua lookia. Kevynin Sculpting ja Celestial Powderit muodostavat aika killerin contour & highlight -duon.

Parhaat aurinkopuuterit_NARS_theBalm_Kevyn Aucoin_Too Faced_Benefit_vertailu

Too Faced Chocolate Soleil (29 €)

Too Facedin Chocolate Soleil tuoksuu suklaalta. Se on kai se tärkein pointti :D. Mattainen, keskiruskea bronzeri on lämpöinen, muttei oranssinen. Jos et pelkää pientä lämpöisyyttä, sopii Chocolate Soleil kevyisiin varjostuksiin.

Tuote on melko hyvin kerrostettavissa, vaikka koostumus on kuivahko. Lopputuloksen voimakkuutta on siis helppo säädellä, varsinkin kunnon siveltimen avulla. Jos sinulla on hyvin vaalea iho, saatat tykästyä astetta vaaleampaan Milk Chocolate Soleiliin.

Beautifyssa Chocolate Soleil nauttii suosiosta 4,4/5 tähdellä.

 

Benefit Hoola (n. 35 €)

Hoola jakaa Lagunan kanssa aurinkopuuterien kuningattaren voittajapallia. Se on lämmin vaaleahko-keskiruskea kellertävällä undertonella. Napista irtoaa väriä mukavasti, joten häivytystä ei kannata jättää parin siveltimen vispaisun varaan. Toisaalta Hoola kerrostuu todella nätisti, eli lopputuloksesta saa kevyen päivetyksen lisäksi myös hyvin vahvan iltalookin.

Hoola kemuttaa Beautifyssa 4,6 tähden voimin.

Löytyykö tästä porukasta omia suosikkeja?

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?