Kauniin lämpöiset luomiväripaletit

7.3.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Ostaakohan kukaan enää yksittäisiä luomivärejä? Tuntuu, että Urban Decayn Naked-palettien aloittamam luomiväripalettimania on johtanut palettien dominanssiin meikkipöydällä. Ohessa joukko uudehkoja paletteja, jotka olivat meillä koko viime vuoden jatkuvassa käytössä. Varoituksen sanana: jos pidät viileistä sävyistä, tämä joukko saattaa olla turhan lämpöinen makuusi.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan!

Anastasia Modern Renaissance (48,5 €)

Modern Renaissancen kuvien näkemiseltä ei kukaan ole voinut välttyä -> Insta on niitä täynnä. Paletissa on 14 sävyä, 3 hienojakoista shimmeria ja 11 mattaa. Samettinen nudepinkki paketti yhdistettynä kiiltävään mustaan sisukseen ja yllättävän OK-siveltimeen on myös aikas kiva. Sävymaailmaltaan paletti on tasainen; keskisävyjä on ylivoimaisesti eniten.

Modern Renaisance on kokonaisuutena hyvin lämmin neutraalia malvaa ja taupea lukuunottamatta. Silmä kiinnittyy heti kahteen marjasävyyn, jotka ovat ”värikkäitä” mutta eivät räikeitä. Jos värikäs silmämeikki ei innosta, voi marjasävyjä kerrostaa esimerkiksi paletin tummaan ruskean päälle ja rajata tällä yhdistelmällä silmät. Pääasiassa paletti koostuu kuitenkin lämpimistä keskiruskeista, jotka taittavat hiekkaan ja pehmeään oranssiin sekä muutamasta vaaleasta korostussävystä ja syvästä ruskeasta.

Sävyjen koostumus on yleisesti ottaen hyvä pientä pöllyämistä lukuunottamatta (sivellinvalinta vaikuttaa tähän paljon). Pigmenttiä riittää ja värit blendautuvat nätisti. Poikkeuksen tekevät marjasävyt, jotka eivät ole ihan niin pigmenttisiä ja kermaisia kuin muut paletin värinapit. Niitä joutuu siis työstämään enemmän, jos haluaa intensiivisen lopputuloksen. Beautifyssa Modern Renaissance on saanut 4/5 tähteä.

theBalm Nude Dude (32 €)

theBalmin kultainen/ruusukultainen Nude Dude on tämän joukon tasapainoisin kokonaisuus; siinä on mattaa ja shimmeriä ja sävyt kulkevat kiltisti aivan vaaleasta keskisävyjen kautta todella tummaan. Paletin sävyskaala liikkuu vaaleasta beigestä ruusukultaan, pronssiin, munakoisoon ja mustaan. Mukana on myös ruusukultainen malva ja ruskea.

Sävyjä on helppo yhdistellä, levittää ja häivytellä. Suoranaista pöllyämistä ei pahemmin esiinny, mutta koostumus on sen verran pehmeää, että kovin ronskisti ei kannata värinappia kouraista. Luomille kannattaa sipaista primeria, sillä eritoten alarivin kolmen ensimmäisen kultaisen sävyn monimuotoisuus tuli esiin vasta kun tajusimme pohjustaa ja vaihtaa ison häivytyssiveltimen tiiviskarvaisempaan.

Nude Dudea on helppo suositella kaikille, jotka haluavat monipuolisen ja helppokäyttöisen luomiväripaletin. Paletti saattaa kuulostaa tylsältä, mutta jos silmämeikkisi tavoitteena ei ole räväyttää vaan korostaa, niin Nude Dude on aika varma valinta. Toki, jos et pidä hohteesta luomilla ja/tai toiveissa on paljon viileitä sävyjä ja vierastat hennon kultaisia vivahteita, kannattaa suunnata katse toisaalle.

Kurkkaa myös theBalmin Nude ’tuden (n. 39 €), Nude Duden edeltäjän, saamat huippuarvostelut!

Luomiväripaletit 2016_Anastasia Modern Renaissance_Tartelette in Bloom_Nude Dude_Meet Matte Trimony2

theBalm Meet Matt(e) Trimony (46,5 €)

Meet Matt(e) Nude -mattapaletti (39,6 €) on saanut hyvät arvostelut Beautifyssa, joten odotukset olivat korkealla tämän uuden, sävyiltään lämpöisemmän version suhteen. Siinä missä Meet Matt(e) Nudessa oli kylmiä harmaan ja ruskean sävyjä, Trimonyssa on pinkihtävien nudejen lisäksi lämpimiä ruskeita ja punapohjaisia sävyjä. Varsinkin ensimmäisen kolumnin vaalea beige ja lämpimät keskiruskeat ovat upeita yhdessä ja erikseen.

Luomivärien koostumus on syvää viininpunaista ja munakoison sävyä lukuunottamatta melko pehmeää ja pigmenttistä kuten aikaisemmassakin paletissa. Niiden keskenäinen yhdistely ja sekoittelu onnistuu mukavasti. Punapohjaiset sävyt ovat kovempia ja pöllyävät pannussa pikkuisen, mutta mitään suurempaa sotkua ei luomelle siirry.

Jos pitäisi valita kumman Meet Matt(e) -paleteista itselleen hankkisi, kannattaa miettiä millaisia luomivärejä jo omistaa. Trimonyssa on vähän enemmän vaihtelua sävyjen tummuusasteessa ja sen yleisilme on huomattavan lämpöinen. Nudessa taas ei ole niin paljon tummuuserojen vaihtelua (keskitummat ja tummat ovat pääosassa) ja mukana on myös harmaan eri sävyjä. Kuten edeltäjässään, Meet Matt(e) Trimonyssa on myös isot väripannut ja peili.

Tarte Tartelette in Bloom

Tarten Tartelette in Bloom -paletti on murrettujen sävyjen ystävien unelma. Siinä missä alkuperäissä Tartelette-paletissa on muutama pehmeä luumun sävy, Tartelette in Bloomissa kokonaisuus on hyvin maanläheinen ja neutraali. Paletissa on myös ylivoimaisesti eniten keskiruskean eri sävyjä sekä muutama vaalea nude ja tummaruskea. ”Väriä” palettiin tuovat muutama syksyinen punaruskea.

Sävyt ovat kyllä pigmenttisiä, mutta verrattuna muihin tässä esiteltyihin paletteihin ehkä pikkuriikkisen aikaavievempiä häivyttää. Suoranaista jauhoisuutta ei esiinny, mutta nämä kaipaavat allensa pohjustajaa, jotta toistuisivat luomilla tismalleen kuin ovat pannussa. Paletin kolme hienojakoista shimmersävyä ovat vahvasti hohtavia ja ne tuovat monipuolisuutta palettiin.

Ja ai niin, Tartelette in Bloom tuoksuu makealta suklaalta.

Löytyykö tästä joukosta omia suosikkeja?

 

 

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?