BERNARD CASSIERE - HELLÄVARAINEN MUSTIKKAKUORINTA

 
4.1 (11)
Kirjoita arvostelu
jättää ihon pehmeäksi
hellävarainen mutta tehokas
ei ärsytä ihoa
hyvä koostumus

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kuorintatuotteet - kasvot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen etsinyt kuorintatuotetta joka ei ärsyttäisi ihoa liikaa, varsinkin talvi-iholleni liian kuorivat tuotteet ovat täysi no-no. Tuote itsessään tuoksui ihanalle, jätti ihon kosteutetun tuntuiseksi ja kirkasti ihon väriä. Levittäessä iholle mustikkakuorinta tuntui ihan kosteusvoiteelle ja peseytyi emulsiomaisesti. Iho ei ärsyyntynyt tai punoittanut ollenkaan tuotteesta. Kuorin ihon kerran-kaksi viikossa ja omalle iholleni tämä käyttöväli toimi hyvin.

Koska tuote on niin hellävarainen, tuntui että olisi levittänyt vain kosteusvoidetta jonka pesi 12 minuutin vaikutusajan jälkeen pois. Kokemuksesta jäi sellainen "kuorintafiilis" kokonaan pois, varsinkin mustapäiden kohdalla teho olisi voinut olla hieman parempi.

Suosittelisin silti tuotetta viikottaiseen käyttöön astetta tehokkaamman tuotteen ohelle joka kuorii ihosolukkoa pois näkyvämmin. Tuoksusta ja kosteuttavuudesta silti plussaa!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen jostain syystä tosi huono käyttämään kuorintatuotteita. Tätäkin testipaneelin tuotetta muistin just ja just käyttää kerran viikossa ja siksi en varmaankaan saanut optimaalisinta tulosta. Tuote on niin hellävarainen, että ihan kaikki kuollut ihosolukko ei taida lähteä kerralla, joten lopputuloskaan ei säily kovin kauaa. Tämä kuorinta sopii varmasti herkkäihoisille mainiosti. Omalle iholleni kaipaisin kuitenkin hiukan tujumpaa kamaa. Tai sitten jotakuta muistuttamaan tämän kuorintavoiteen käytöstä. Mutta siis juuri kuorinnan jälkeen iho oli ihanan sileä ja pehmeä ja värikin tasaisempi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 21, 2015)
Kokonaisuus 
 
5.0

Rakeeton, naamiona pidettävä kuorinta oli niin hellävarainen, että käytin muutaman kerran viikossa. Kuten saman sarjan moussevoide, ei tämäkään tuoksustaan huolimatta onnistunut ärsyttämään herkkiä silmiäni. Tätä kokeiltuani en enää halua palata aikaisempaan, rakelliseen kuorintaan sitten millään, koska se ei todellakaan sovi minulle, nyt olen siitä ihan varma. Tässä kuorinnassa ei ole rakeita, vaan kuoriva vaikutus tulee jollain ihan muulla tapaa. Olin ensin skeptinen, kun tämä tuntuu niin hellävaraiselta, voisiko tämä olla yhtä hyvä kuin rakeellinen... kyllä se minun ihollani on jopa parempi, koska ei ollut yhtään raapiva tai edes kuivattavan tuntuinen. Iho tuntui sileältä ja pehmeältä. Kasvot silti vaativat voidetta tämän perään tai iho alkaa pesun jäljiltä tuntua kiristävältä, mutta sellainen tunne tulee aina vedellä lotraamisen jälkeen. Odotin kasvoilleni tyypillistä punakkuutta kuorinnan jälkeen, mutta sitä ei tullutkaan yhtä massiivisessa määrin kuin normaalisti vaan vain hetkellinen pieni punoitus kasvoja huuhdellessa, ja se oli todellakin pientä verratuna siihen miltä naamani voi näyttää rakeellisen kuorinnan jäljiltä :D Tuntuu, että olen löytänyt semmoisen kuorivan tuotteen, jota voisin käyttää jatkossa ikuisesti eli syrjäyttää täysin aikaisemmin käyttämäni.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • rakeeton koostumus
 • hyvä koostumus
 • ei ärsytä ihoa
 • hellävarainen mutta tehokas
 • jättää ihon pehmeäksi
 • kirkastaa ihoa
 • huuhtoutuu pois helposti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
5.0

Tämä on hellävaraisin kuorinta, mitä olen koskaan kokeillut. Naamio tuntuu kasvoilla mukavalta, jopa hieman viilentävältä. Tuotteen vaikutusajan sanotaan olevan 12 min, mutta itse en ole aikaa niin tarkkaan katsonut. Olen aina suurinpiirtein vartin pitänyt tuotetta kasvoilla ja huuhdellut pois. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä eikä ollenkaan sellaiselta natisevan puhtaalta ja kiristävältä, miten on joidenkin kuorintojen kanssa käynyt. Tuote vaan tuntuu äärimmäisen hellävaraiselta.

Voidemainen koostumus on miellyttävä ja tuoksukin on mieto ja raikas. Pakkaus on mielestäni myös näppärän kokoinen ja muotoinen, eikä vie liikaa tilaa peilikaapista.

Ihotyyppini on kuiva ja kun ensimmäisen kerran kokeilin tätä, en ollut kasvoja kuorinut moneen viikkoon, joten selvästi hilseileviä kohtia oli näkyvissä. Tuote ei yhdellä käyttökerralla ihan kaikkia näitä kuolleita soluja jaksanut kuorimaan pois, koska kuorintateho on kuitenkin mieto. Suurin osa kuitenkin oli tipotiessään. Mutta sen jälkeen olen käyttänyt tuotetta säännöllisesti kahdesti viikossa eikä hilseilystä ole enää tietoakaan. Sinänsä on kyllä mielestäni parempi, että kuorintateho on kuitenkin mieto, jotta iho ei turhaan ärsyynny ja säännöllisellä käytöllä hilseily pysyy poissa.

Kokeilin tuotetta mielenkiinnosta myös äidilleni, joka kärsii acne rosaceasta eli ruusufinnistä. Mainittakoon vielä sen verran, että häntä on joskus ihotautilääkäri kieltänyt kuorimasta ihoa, jonka vuoksi hän ei ollut kuorinut ihoaan MONEEN VUOTEEN! Hän hehkutti kovasti tuoteen rauhoittavaa ja viilentävää vaikutusta käytön aikana ja huuhtelun jälkeen hän sanoi ihonsa tuntuvan uskomattoman pehmeältä ja sileältä. Ja huomattavasti sileämmältä iho näyttikin.

Tuote on äärimmäisen hyvä kaikille herkkäihoisille sekä suuremmistakin iho-ongelmista kärsiville!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • rakeeton koostumus
 • hyvä koostumus
 • ei kuivata
 • ei ärsytä ihoa
 • hellävarainen mutta tehokas
 • jättää ihon pehmeäksi
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Bernard Cassiere mustikkakuorinta on tosi hellävarainen ja sopii varmasti kaikille ihotyypeille. Omalla iholla parhaan lopputuloksen sai käyttämällä tuotetta kaksi kertaa viikossa. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeämmältä ja tuote poisti selkeästi myös kuollutta ihosolukkoa. Iho kaipasi kosteutusta käytön jälkeen.

Pidin tuotteesta paljon, koska se kuori ihon hellävaraisesti ja oli ainakin yhtä tehokas kuin totutut ja perinteiset rakeiset kuorintavoiteet. Tuotteeseen tottuneena rakeiset kuorintavoiteet tuntuvat jopa vähän liian rajuilta ja kovakouraisilta iholle. Tuotteessa on myös hyvin miellyttävä tuoksu ja se on riittoisaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Entsyymikuorinta oli minulle uusi tuttavuus, sillä olen tottunut perinteiseen kuorintaan, jossa kuollut ihosolukko poistetaan rakeita ihon päällä pyörittelemällä. Mustikkakuorinta oli kuitenkin mielenkiintoinen tuttavuus, jossa yhdistyi kuorinnan lisäksi kasvonaamiomainen miellyttävä hemmotteluhetki. Vähän se vaatii perinteiseen vaihtoehtoon tottuneelle totuttelua, mutta toisaalta lienee iholle pidemmällä aikavälillä hellävaraisempi vaihtoehto.

Koska minulla on osittain helposti kuivuva sekaiho, levitin kuorinta-ainetta enemmän nenän ja otsan sekä leuan rasvoittuvammille alueille, joilta se nosti tehokkaasti epäpuhtausia esiin ja poisti kuollutta ihosolukkoa. Mustikkakuorinta tuntui iholle levittäessä virkistävältä. Kuorinnan jälkeen iho oli pehmeä ja miellyttävä. Kosteusvoide imeytyi kuorinnan jälkeen hyvin. Ihoni sävyjä se ei muuttanut.

Sekaiholleni sopiva aikaväli kuorintaan oli kerran viikossa. Aluksi tein kuorinnan kahdesti viikosta, mutta se oli selvästi liian usein, sillä toinen kuorinta lyhyessä ajassa kuivatti nenäni ihoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Joulukuu 02, 2014)
Kokonaisuus 
 
3.0

Rakeeton entsyymikuorinta, joka sopii herkemmällekin iholle. Tuoksu on tässä sama kuin mustikkamoussevoiteessa, shea butterin (karitevoin) tuoksun tunsin selkeimpänä.

Koostumus on voidemainen, tuntuu kuin levittäisi kosteusvoidetta kasvoille. Käytin keskimäärin pari kertaa viikossa, kasvojen iltapesun jälkeen tämä kasvoille ja reiluksi kymmeneksi minuutiksi telkkarin ääreen :) Vaikutusajan jälkeen kosteilla sormilla hieroin voidetta samalla kun huuhtelin sen pois. Iho ei tämän jälkeen punoittanut (toisin kuin yleensä suosimillani voimakkaammilla, kuivattavilla savinaamiolla). Täytyy silti myöntää että en huomannut mitään mullistavaa "elävöitymistä" tai freesiytymistä kasvoillani: kasvot olivat naamion huuhtelun jälkeen tasaisen väriset, mutta jonkin ajan päästä taas samanoloinen kuin ennenkin. En siis suoraan sanottuna huomannut kasvojeni ihossa muutoksia näiden viikkojen aikana, en huonompaan, en parempaan suuntaan.

Voin uskoa että kuiva- ja herkkäihoiset nauttivat tästä enemmän kuin minä rasvaisen ihoni kanssa ja etenkin talviaikaan tästä moni saa kiristävään ja sameaan ihoon piristystä ja etenkin kosteutusta. Tämä sopii siis varmasti kaikille ihotyypeille, mutta luulen että erityisesti ne, jotka eivät viitsi käyttää mekaanisia (rae)kuorintoja tai talia imeviä savinaamiota, saavat tästä enemmän hyötyä irti kuin minä :)

Pakkaus oli hyvä, tuubimallinen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Olen aikaisemmin käyttänyt vain rakeellisia kuorintavoiteita, mutta ne ärsyttävät usein herkkää ihoa. Tämä hellävarainen mustikkakuorinta sen sijaan on nimensä mukaisesti hyvin hellävarainen ja olen käyttänyt sitä 1-2 kertaa viikossa.

Tuotteen tuoksu on miedon mustikkainen, kuten saman sarjan kasvovoiteessakin ja koostumus on pehmeä ja helposti levittyvä. Annoin tuotteen vaikuttaa iholla n. 12 minuuttia ohjeen mukaan ja huuhtelemisen jälkeen iho tuntui tasaiselta ja pehmeältä. Rakeellisiin kuorintoihin tottuneena tuote ei tuntunut niin tehokkaalta, mutta toisaalta tämä on ehdottomasti iholle miellyttävämpi vaihtoehto.

Plussaa tuubista, josta kuorintavoidetta on helppo annostella hygieenisesti. Pakkauksessa ollut suojakalvo oli kuitenkin todella tiukassa, joten se oli hankala poistaa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Kuivaihoiselle tämä kasvonaamio on huipputuote. Käytin tätä kasvonaamiota kerran viikossa, mutta useamminkin tätä varmasti voisi käyttää. Herkkä ihoni ei kärsinyt tästä ollenkaan, päin vastoin tämä jätti ihanan tuntuisen ihon.

Kuorinta levittäytyi kasvoille helposti eikä yhtään kiristänyt kasvoja vaikuttaessaan. Annoin tuotteen vaikuttaa n. 15 minuuttia ja sitten ohjeen mukaisesti veden kanssa vaahdotin pois sen. Iho tuntui ihanan sileältä ja pehmeältä naamion jälkeen. Kuitenkin naamio kuivatti minulla sen verran, että laitoin kosteusvoiteen aina samantien.

Naamion jäljiltä kasvot jäivät "kirkkaammiksi" eli sameus katosi ja iho jäi paremman näköiseksi. Punaisuutta ei esiintynyt sen jäljiltä ja iho tuntui voivan paremmin. Tästä tulee ehdoton luottotuote minulle talven ajalle kun rakeelliset kuorinnat ovat liian voimakkaita.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Huikeana kasvonaamioiden fanittajana ja kärsien talven tuomasta kuivasta ihosta ja ympärivuotisesta ja kuivasta atooppisesta ihosta innostuin heti alkuun tästä kuorinnasta. Entsyymikuorinnalle olennainen pistelevä (tickling) tunne tästä naamiosta puuttui. Käytän naamiota useamman kerran viikossa (n.2), useampikaan kerta ei ärsytä herkkääni ihoa.

Naamio levittyi naamalle helposti ja ei kiristänyt naamaa tai muuta :) Mustikkanaamion vaikuttaa naamalla n.10-15 minuuttia ja tämän jälkeen vaahdotin naamion lisäämällä naamalleni vettä vähän kerrallaan. Iho tuntuu sileältä eikä naama tunnu kuivuneen naamion jäljiltä liikaa. Naamion jälkeen iho imee itseensä kosteutta normaalia paremmin, eikä punoita tai vaikuta ärsyyntyneen naamiosta ollenkaan - aivan loistava yötä vasten käytettäväksi niin kasvovoiteet ja seerumit tms. imeytyvät super hyvin ja aamulla naamassa ei ole kuivia läikkiä (atoopikon ongelmat, nyyh).

Tämän talven luottotuotteeni - pehmeät ja virkeät kasvot tervetuloa ja näkemiin kuiva ja ärsyyntynyt iho.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Kuivaihoiselle ja atoopikolle tämä kuorinta on mukavan hellävarainen. Olen käyttänyt muutamia entsyymi- ja happokuorintoja, koska rakeelliset kuorinnat ovat tosiaan liian rajuntuntuisia ja iho kiristää yleensä raekuorinnan jälkeen.

Tässä mustikkakuorinnassa on hyvin levittyvä rakenne. Voiteen pitää antaa vaikuttaa 12 minuuttia, jonka jälkeen voide vaahdotetaan veden avulla. Lopputulos on ollut oikein hyvä – iho ei kiristä ja tuntuu sileältä. Kuorinnan jälkeen kasvovoidekin tuntuu imeytyvän paremmin kuin yleensä, joten lopputulos on oikeastaan aika hehkeä (siis varsinkin sitten kun on meikkiä).

Ihoni oli aika ärsyyntynyt ja kasvoissa oli kymmenkunta näppyä kun aloitin tuotteen käytön. Iho rauhoittui muutamassa päivässä (käytin samalla Bernard Cassierin mustikkamoussea kosteusvoiteena). Uskoisin, että tämä tuote sopii tosiaan herkälle iholle hyvin ja jos ei ole joku järkyttävä tulehduskriisi päällä, niin tuote myös rauhoittaa ihoa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Smooth Egg Skin Peeling Gel
Valmistaja: HOLIKA HOLIKA
 
5.0 (1)
Silk Peeling Powder
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (2)
Resist Weekly Resurfacing Treatment With 10% AHA
Valmistaja: PAULA'S CHOICE
 
4.5 (1)
L'Occitane Ulta Rich Face Scrub
Valmistaja: L'OCCITANE
 
4.5 (2)
Murad AHA/BHA Exfolianting Cleanser
Valmistaja: MURAD
 
4.5 (1)