ISADORA - Heavy Metal

 
3.8 (2)
Kirjoita arvostelu

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.0

Minun oli hankittava tämä paletti mm. Eikon esittelyn houkuttelemana ja hyvähän tämä onkin. Enemmän viileistä sävyistä pitävälle ei ole turhan monia neutraaleja paletteja tarjolla, ja vaikka tämä värien ystävälle ensin vaikuttikin vähän "tylsältä", niin tällä saa tarpeeksi mielenkiintoisen, mutta kuitenkin neutraalin meikin päivään, mutta myös tarpeeksi voimakkaan iltaan. Meikki saattaa itse asiassa olla kummassakin tilanteessa sama, harvinainen yhdistelmä.

Eikon mainitsemaa kuivuutta en ole huomannut ja Paradoxin siniviolettiin verrattuna kaikki sävyt ovat pehmeämpiä ja tasalaatuisempia. Lisäksi verratessani paletteja vierekkäin neljäs sävy on selvemmin ruskea, vaikka jotain violettia siinä lieneekin. Hinnasta olisin myös eri mieltä, mielestäni Isadoran nelikot ovat hinnaltaan reilut 16 euroa, duot puolestaan tuon vajaat 14€.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Heinäkuu 12, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.5

IsaDoran luomiväreistä on liikkeellä kahdenlaista tietoa. Osa kehuu maasta taivaisiin ja osa haukkuu ne huonoiksi. Ohessa yksi paletti joka oli minulle positiivinen yllätys. Heavy Metal on kausipaletti parin vuoden takaa, mutta olen bongaillut sitä edelleen myynnistä mm. Anttiloista ja Prismoista.

Sävyissä kaksi ylinta nappia ovat hohtavat harmaa ja platina. Alarivissä olevat ovat pigmenttisiä mattasävyjä. Paletti on yleisilmeeltään viileähkö, mutta ei jäätävän kylmä. Neljästä sävystä yksikään ei ole sellainen joka sopisi kulmaluulle highligteriksi, joten silmämeikkiä tehdessä itse tarvitsen neutraalin vaalean sävyn vielä kulmaluulle.

Luomivärien laatu on erinomainen hintaluokkaansa verrattuna hohtavissa ylärivin napeissa ja harmaanruskeassa. Paletin juju-sävy tumma sinivioletti on pigmenttinen, mutta laadultaan harmaanruskeata kuivempi ja hiukan pölyävämpi. Sinivioletti tarvitsee huolellisen häivytyksen ja sen kanssa pääsee parhaiten kaveriksi silloin, kun lisää väriä pikkuhiljaa ja häivyttää huolellisesti.

Hintaansa nähden (n. 13,90 €) paletti on erinomainen kokonaisuus, jossa hohtavat yläsävyt käyvät myös yhdisteltyinä muihin paletteihin. Myös harmaanruskea on erinomainen perussävy jossa on hyvä pigmentti. Sinivioletin heikkoudet (kuivahko, vaatii huolellisen häivytyksen) huomioiden sillä saa todella dramaattista smokyä, kuin myös erinomaisen tumman rajauksen.

Heavy Metal kuuluu niihin IsaDora paletteihin joita suosittelen, pienin edellämainituin varauksin.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)