LOREAL PARIS - False Lash Wings Mascara

 
4.2 (3)
Kirjoita arvostelu

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Ripsivärit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

Ostin tätä kun tuli markkinoille ja eka tuubi oli todella hyvä ja pidin tuotteesta. Kun ostin toisen tuubin, varisi ripsari koko ajan, vaikka oli uusi. Laatu siis vaikuttaa epäjohdonmukaiselta, jpten en uskaltanutkolmatta enää ostaa. Tykkään harjasta, mutta sitä pitää opetella käyttämään molemmilla käsillä. Lopulta kyllästyin jatkuvaan vääntelyyn ja kääntelyyt, jotta sain samanlaisen lopputuloksen molempiin silmiin. Ok tuote!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Maaliskuu 10, 2014)
Kokonaisuus 
 
5.0

Mun Uusi RAKKAUS!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
REVIEW: Loreal False Lash Wings Mascara
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Itselläni on paksut, tummat ja lyhyet ripset. Tuntuu siis hyvin haastavalta saada ripset näkymään ja pysymään taivutettuina ilman vedenkestävää ripsiväriä tai laittamatta eri ripsivärejä eri tyyppisillä harjoilla kerroksittain. Kuitenkin False Lash Wings toimii todella hyvin: peseytyy helposti pois ja muuttaa lyhyemmätkin ripset näyttäviksi!

Harja on myös ehdoton suosikkini. Vaikka se on hieman hassun näköinen, niin pitää lupauksensa: epäsymmetrian tavoite on saada silmän ulkonurkan ripsiin perhosmaista näyttävyyttä. Harjaa voi käännellä ja kokeilla eri kulmissa, se on hyvin monikäyttöinen ja sillä pystyy helposti ripsaroimaan alaripsetkin. Kumiharjat ovat olleet jo muutaman vuoden suosiossani, mutta tämä on tähän mennessä paras harja johon olen törmännyt. Juurikin sen monipuolisuuden takia. Vaikka keksisin paremman ripsivärin, jonka koostumus miellyttäisi enemmän, niin säilyttäisin False Lash Wingsin harjan, jolla käyttäisin sitten toista ripsiväriä.

Koostumuskin on miellyttävä tässä ripsivärissä. Jos haluaa luonnollista ja naturellimpaa tyyliä, niin tämä ei siihen sovi. Mutta jos haluaa näyttävät ripset, niin siihen tämä sopii mainiosti. Tuote on todella tummaa ja hieman paksua, mutta ei paakkuunnu. Sisältää pidentäviä kuituja, jotka ovat sen verran huomaamattomia, että en ole itse niitä vielä löytänyt silmämunistani tai poskiltani. Voi olla, että tuotteen kuivuessa ja oltua käytössä pitkään kuidut saattavat alkaa varisemaan. Mutta tässä kahden kuukauden aikana ei ole vielä tullut huomattua mitään negatiivista kuituihin liittyen, vaikka yleensä välttelen kuitumascaroita juurikin sen pölisemisen ja irtokuitujen takia.

Suosittelen False Lash Wingsia sellaisille, joilla on kenties ongelmaripset: lyhyet eivätkä kaarevat. Tämä ripsiväri tuo ilman taivuttamistakin ripset esille. Ripsien taivuttamisen jälkeen ne pysyvät tällä kauniina, vaikka mascara ei ole vedenkestävää. Se on helppo pestä pois, mutta pysyy tihkusateellakin ripsissä moitteettomasti. Ei karise eikä varise päivän aikana.

Pakkaus on todella hyvä, sillä kiertäessä mascaraa kiinni tuntee napsahduksen, josta tietää, että nyt se meni varmasti kiinni. En ole ennen kokeillut sellaisia ripsivärejä, joissa tuntuisi vastaava "naksahdus", ettei jää vahingossa korkki liian väljästi. Kahden kuukauden käytön jälkeen ei merkkejäkään kuivumisesta: en tiedä onko syynä tämä kiinni naksahtava korkki vai ripsivärin koostumus.

Ostan ehdottomasti uudelleen!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Lash Sensational Waterproof - ripsiväri
Valmistaja: MAYBELLINE
 
5.0 (2)
M Mega EX-Volume Mascara – Fan Volume
Valmistaja: MISSHA
 
5.0 (1)
Lash Queen Feline blacks
Valmistaja: HELENA RUBINSTEIN
 
5.0 (2)
mascara
Valmistaja: ORIFLAME
 
4.7 (3)
False Lash Effect Fusion Mascara
Valmistaja: MAX FACTOR
 
4.6 (10)
Doll Eye Mascara Long Lash
Valmistaja: NYX COSMETICS
 
4.5 (2)