LUSH - Charity Pot

 
4.0 (2)
Kirjoita arvostelu
Purnukka Charity Pot
kosteuttaa tehokkaasti
tekee mitä lupaa

Kuvia

Charity Pot
Lush logo
KATSO AINEOSAT
Water (Aqua), Almond Oil (Prunus dulcis), Fair Trade Cocoa Butter (Theobroma cacao), Glycerine, Stearic Acid, Ylang Ylang Oil (Cananga odorata), Geranium Oil (Pelargonium crispum), Tagettes Oil (Tagetes glandulifera), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Ge

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet ja -öljyt
Kommentteja
(Updated: Huhtikuu 11, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Minulla on tästä 2€:n pikkupurkkiversio. Voide on kyllä kosteuttava, mutta tuoksu on liian päällekäyvä ja se pysyy melko pitkään. LIsäksi se ei imeydy kovinkaan nopeasti, joten tätä kannattaa käyttää esimerkiksi käsille ennen nukkumaan menoa tai kun tekee jotain semmoista, jossa ei tarvitse käsi.

En ostaisi tätä uudestaan, sillä en pidä tuoksusta ja tämä on kallista. Tosin tuotto menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Onneksi hyväntekeväisyyttä voi tehdä muillakin keinoilla :)

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • tekee mitä lupaa
  • kosteuttaa tehokkaasti
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Tammikuu 08, 2013)
Kokonaisarvosana 
 
4.5

Charity Pot -käsi ja vartalovoiteen on tuote, josta maksamasi eurot - lukuunottamatta veroja - siirtyvät rahastoon, jolla tuetaan erilaisia ympäristöhankkeita Suomessa. Tuote on vegaaninen.

Charity Pot on yllättävän notkea ja kevyen oloinen voide. Oletin kai sen olevan tönkköä, koska pakkaus on tuollainen purnukka. Voide olisi siis hyvin voitu pakata tuubiinkin koostumuksensa puolesta. Vaikka Charity Pot tuntuukin levitettäessä aavistuksen rasvaiselta, imeytyy se ihoon aika nopeasti ja jättää pinnan pehmeäksi.

Olen tyytyväinen Charity Potin kosteutusominaisuuksiin. Se läpäisi testini: kun parin tunnin päästä pesin käteni, olivat ne kuivuttuaan vieläkin pehmeän ja kosteutetun tuntuiset. Hurraa! Voisin kuvitella, että parhaiten Charity Pot -voide sopii keskitason kosteutuksen tarpeisiin. Todella pahasti kuivuneelle iholle löytyy LUSHilta kosteuttavampia vaihtoehtoja.

Charity Pot tuoksuu suklaavanukkaalle. Kirjoitin blogiin, että tuoksu on hennon suklainen, mutta sain niin paljon palautetta muilta Beautifylaisilta että tuoksu on kyllä aika täyteläisen suklainen, niin kai se on sitten uskottava :) Suklaan tuoksu sekoittuu johonkin, jota en vieläkään osaa kuvailla (pähkinäinen kukkaistuoksu?). Tuoksu ei mielestäni ole häiritsevän voimakas, mutta viipyilee kyllä hennosti iholla joitain tunteja (tykkään!).

*Beautify sai tämän tuotteen LUSH-yhteistyön yhteydessä*

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Foot Therapy
Valmistaja: DERMOSIL
 
5.0 (1)
Sun Touch self-tan lotion
Valmistaja: NIVEA
 
5.0 (1)
Tan optimiser body moisturiser
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.8 (2)
COCOVI - Kookosöljy
Valmistaja: MUU
 
4.8 (5)
Coconut Body Butter -vartalovoi
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.6 (2)
Celebrate Body Lotion
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)