Beauty Blender vs. Miracle Complexion Sponge

9.4.2017 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Vannoutuneina meikkisiveltimien käyttäjinä annoimme meikkisienille mahdollisuuden vasta viime vuoden aikana. Sekä überhypetetty BeautyBlender että lähes yhtä paljon kehuttu Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge ovat molemmat päässeet tehokäyttöön kaikenlaisia meikkivoiteita testatessa. Kumpaankaan ei ole tarvinnut pettyä!

Meikkisieni-innostuksemme alkoi turhautumisesta meikkivoiteisiin, jotka oltiin kehuttu maasta taivaisiin, mutta käytössä lopputulos oli aina raskaan paakkuinen tai epätaisaisen viiruinen. Erityisen hyväksi nämä kaksi meikkisientä osoittautuivat meikkivoiteiden kanssa, joiden koostumus on ohuehkoa ja/tai silikonista. Verrattuna levitykseen sormin, sienen avulla juoksevan meikkivoiteen saa helpommin kiinnitettyä ihoon ja vältettyä viiruisen lopputuloksen.

Beautyblender (n. 20 €)

Beauty Blenderiin ei voi olla törmäämättä: joka toinen bloggari ja YouTube-kauneusguru käyttää sitä meikkivoiteiden ja jopa puuterin levitykseen. Beautifyssakin Beautyblender on saanut 4.2/5 tähteä. Sienen kananmunamuoto on kovin kätevä; sillä onnistuu helposti meikkivoiteen levitys myös nenänpieliin ja silmänalusille. Hienointa Beautyblenderissa on se, miten tasaiseksi paksunkin meikkivoiteen saa töpöteltyä iholle. Meikkivoiteen töpöttely ja tuputtelu ei ole kaikkein nopein prosessi, mutta lopputulos on kieltämättä hätkähdyttävän luonnollinen ilman että meikkivoiteen peittävyys huononee merkittävästi.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge (n. 6,90 €)

Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge on hinnaltaan huomattavasti Beautyblenderiä huokeampi. Suorituskyvyltään tämä oranssi sieni on silti lähes tasoissa pinkin kilpakumppaninsa kanssa. Beautyblender on pehmoisempi ja joustavampi ihoa vasten, kun taas MCP on rakenteeltaan tiiviimpi ja jämäkämpi. Kumpikin sieni levittää meikkivoiteen kauniin tasaisesti iholle ja häivyttää peitevoiteen rajat pienellä töpöttelyllä. Miracle Complexion Spongen leveän puolen ansiosta sen kanssa työskentely on välillä vähän nopeampaa kuin Beauty Blenderin. Tätä sientä voi hyvin käyttää myös kuivana, kun taas Beautyblenderistä katoaa sen idea, jos sientä ei kostuta.

Miracle Complexion Sponge on saanut Beautifyssa 4.5/5 tähteä.

Noottia molemmille ihmesienille on annettava siitä, että hyvin peittävää lopputulosta tavoitellessa meikkivoidetta kuluu tippa tai pari enemmän kuin parhaimmilla siveltimillä leviteltäessä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että moni on nimenomaan kehunut näitä sieniä siitä, etteivät ne imaise itseensä liikaa tuotetta, joten ilmeisesti kokemukset vaihtelevat käyttötekniikasta riippuen.

Löytyykö sieltä meikkisienien vai meikkisiveltimien käyttäjiä? Vai valikoituuko työkalu fiiliksen mukaan? 🙂

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?