MAYBELLINE - Baby Lips Electro

 
3.2 (3)
Kirjoita arvostelu
hyvänmakuinen
sävyttää kauniisti
tykkään pakkauksesta
hyvä hinta laatusuhde

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Huulirasvat
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.0

Lähdin mukaan Baby Lips -hypetykseen ja ostin itselleni muutaman. Näistä Electro-versioista hankin itselleni oranssin. Kädelle huulirasvan sävy swatchautui nätisti, mutta huulilla se oli hieman epätasainen. Noin puolen tunnin käytön jälkeen huuleni reagoivt tuotteeseen kuivumalla, jolloin huulistani pysyi repimään ihonpalasia. Minulle Baby Lipsit eivät toimineet, mutta tunnen monia, jotka rakastavat näitä. Minulla on parin käytön jälkeen jäänyt huulirasva lojumaan nurkkaan...

Pakkauksesta sen verran, että suloisia ovat!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Pakkaus on jokaisen kohdalla tyylikäs, musta hylsy eroaa todella hyvin muun huulirasvamaailman väriskaalasta ja tuo siihen tiettyä 70-/80-lukufiilistä, joka mulle näistä ainakin välittyy näiden neon-värien kanssa.

Suurta määrää pigmenttiä näistä ei lähde, varsinkaan noista keltapohjaisista, ollakseen 'neon' ja verrattuna kalliimpiin sävyttäviin huulirasvoihin, mutta mulle tämä on tarpeeksi arkikäyttöön. Nämä värit ovat kuitenkin ihan kiva lisä Baby Lips-perheeseen. Kosteuttamaan tarvitset ehdottomasti rinnalle jonkin muunkin tuotteen tämän käytön välissä ellei sinulla ole taikahuulet, jotka eivät koskaan kuivu. Nätin pinnan nämä huulille jättävät, siitä ei päästä mihinkään.

Jos haluan huolettoman huulituotteen, jota on helppo lisätä mutta josta saa kuitenkin hiukan väriä, on valintani jokin näistä Baby Lips Electro-rasvoista mikäli jokin näistä sattuu olemaan käsillä. En osaa sanoa lähtisinkö varta vasten ostamaan tätä uudestaan jos tämä loppuisi, mutta ihan kiva lisä tämä arkikäyttöön laukun pohjalle on.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tykkään pakkauksesta
  • sävyttää kauniisti
  • hyvänmakuinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.0

Minäkin sorruin. En innostunut täysin aikaisemmin ilmestyneistä Baby Lipseistä, vaikka niitäkin kokeilin. Näiden Electro-sävyjen hylsy oli niin vetävä, että oli pakko ostaa! Minulla on ihanan pinkki Strike a Rose ja kesäinen oranssi Oh Orange. Vaikka sävyt näyttävät hurjilta, ne ovat huulilla tosi kivoja ja sopivat täydellisesti kouluun ja töihin. Ylläpitävät huulia pehmeinä, vaikka lisätä pitää koko ajan. Oikeasti näistä ei ole mitään apua kuiviin huuliin, mutta eipä se kesällä olekaan ongelma. Kannattaa ostaa vain sävyn ja helppokäyttöisyyden takia!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • tykkään pakkauksesta
  • sävyttää kauniisti
  • hyvänmakuinen
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
mac huulirasva.JPG
Valmistaja: MAC COSMETICS
 
5.0 (1)
Soft'n Shine Lip Balm
Valmistaja: GOSH
 
4.8 (2)
Addict Lip Glow
Valmistaja: CHRISTIAN DIOR
 
4.6 (2)
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector
Valmistaja: CLARINS
 
4.6 (5)
Whip Stick
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)
Huulivoidepuikko
Valmistaja: DR HAUSCHKA
 
4.5 (1)