SLEEK MAKEUP - Aqua Collection: Lagoon

 
4.3 (2)
Kirjoita arvostelu
Sleek Lagoon

Kuvia

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Luomiväripaletit
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
4.5

Sain tänään sen postista. Olin yllätynyt miten vähän pigmenttiä joissain väreissä oli,mutta samassa positiivisesti myös yllätynyt että oli taas pigmenttiä. Ja ihmetelinkin miksi ei oo niin kermais koostumus kuin toisissä mitä oon nähnyt. Ihana pikku pakkaus minkä voi ottaa helposti mukaan matkalle. :) Suomen meikki sivuilla pikkasen kallis. ens kerralla tilaan saksasta tai jostain muualta! :)

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Toukokuu 26, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

Sleekin kevään Aqua Collectionin Lagoon paletti on värikäs yhdistelmä helmiäisiä ja mattasävyjä. Paletin sävyistä indigonsininen Deep Water, musta Black Pearl, sinivioletti Night Sky ja punainen Ariel ovat mattaisia muiden ollessa hohtavia.

Osa helmiäissävyistä ovat hitusen kuivempia kuin muissa Sleekin paleteissa olevat helmiäiset, mutta tahmaisella pohjustajalla (UDPP) värit saa kauniisti esille. Lagoon ei ole laadultansa parhainta Sleekiä, mutta sen hitusen kuivat sävyt voivat olla helpompia aloittelevalle meikkaajalle. Sleekin erittäin pehmeä luomivärilaatu voi nimittäin olla vaikea vasta-alkajalle. Plussaa myös siitä, että paletti yhdistelee sekä värikkäitä, että hohtavia mattasävyjä. Usein Sleekin paleteissa (ainakin niissä joita itse omistan) mattasävyt ovat joko vaaleita häivytyssävyjä tai mustia/harmaita/ruskeita.

Lagoon-paletti on kausikokoelmassa oleva joten sen myynti loppuu jossain vaiheessa. Nyt sitä voi ostaa Pretty.fi-sivustolta sekä Sleekin omilta nettisivuilta. Hinnaltaan se on edullinen, noin 10 € luokkaa molemmissa nettikaupoissa.

Esimerkkikuvassa on muutama paletilla toteutettu meikki. Ainoastaan kulmaluulla oleva neutraali vaalea on otettu toisesta paletista (näissä meikeissä Sleekin Respect-paletista). Kuvien meikkien "ohjeet" ovat blogissani. Lagoon on edullinen ja mukavan värikäs luomiväripaletti.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Sweet Peach Eyeshadow Palette
Valmistaja: TOO FACED
 
5.0 (1)
Chocolate Bon Bons
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (4)
Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.9 (14)
Semi Sweet Chocolate Bar
Valmistaja: TOO FACED
 
4.8 (4)
Idun Minerals Brunkulla
Valmistaja: MUU
 
4.8 (2)
Anastasia Modern  Renaissance
Valmistaja: ANASTASIA
 
4.7 (11)