NARS - Albatross

 
4.2 (3)
Kirjoita arvostelu
helppo levittää ja häivyttää
kaunis sävy
sopivan pigmenttinen
tykkään pakkauksesta
voimakkaasti hohtava

Kuvia

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Korostustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
3.5

NARSin "Albatross" highlighteri on todella monikäyttöinen ja sopii kulmaluulle , silmien sisänurkkaan, silmäluomille luomivärin tapaan, nenän korostamiseen, amorinkaarelle, poskiluulle.. Tuote on todella pigmenttinen joten se kestää pitkään ja sopii kevyesti levitettynä tuomaan luonnollista hehkua kasvoille. Tuote on lämpimän sävyinen ja luo siksi luonnollisen hehkun.

NARSin pakkaukset ovat ehdottomia lemppareitani ja hinnasta huolimatta suosittelen tuotetta sillä tuote on a) pitkäkestoinen b) riittoisa c) sopii joka päiväiseen käyttöön d) hintansa arvoinen.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Korostustuotteet

 • hyvä hinta-laatusuhde
 • tykkään pakkauksesta
 • ei korosta ihohuokosia
 • sopivan pigmenttinen
 • kaunis sävy
 • helppo levittää ja häivyttää
 • monikäyttöinen
 • voimakkaasti hohtava
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Toukokuu 18, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen käyttänyt tätä jo jonkin aikaa ja ollut todella tyytyväinen. Tuote sopii kevyesti levitettynä päiväkäyttöön tuomaan luonnollista hehkua kasvoille. Runsaammin kerrostettuna siitä saa enemmän iltalookkiin sopivan highligterin kuitenkaa tuomatta överiä discopallo-efektiä. Mielestäni tuote ei ole ollenkaan liian glitterinen vaan sitä on juuri sopivasti. Se on myös tarpeeksi lämpimän sävyinen hohtopuuteri, että voisin kuvitella tämän sopivan hyvin matta-aurinkopuuterin kanssa käytettäväksi, etenkin kun glitterit ovat kultaisia. Hohtopuuterit joihin olen aiemmin törmännyt ovat yleensä olleet enemmän hopeaan taipuvaisia, joten kultaisuudessa tälle plussaa!

Olen käyttänyt tätä päivittäin tuomaan hehkua poskipäille ja kulmaluulle sekä silmien sisänurkkaan kirkastamaan katsetta. Tuntuu vähältä, mutta se kuitenkin tekee suuren eron päivämeikkiin. Rakastan myös NARSin pakkauksia! Pakkaukset joo nuhraantuvat käytössä, mutta itse tykkään pinnasta sen takia, etteivät ne niin helposti pääse luiskahtamaan tämän kömpelön käsistä. Tämäkin Albatross-pakkaus on niin kätevän pieni ja litteä, että olen pitänyt tätä usein mukana ihan vaan peilinä.

EDIT. Nyt kun olen päässyt vähän syvemmälle highlighterien maailmaan, niin en enää tähän tuotteeseen olekaan kovin tyytyväinen. Kultahippuset ovat melko näkyviä ja tuote on TODELLA keltainen highlighteri. Tästä syystä se ei ole paras mahdollinen vaihtoehto omalle vaalealle iholleni. Pitänee kokeilla tätä uudestaan keväällä, kun on enemmän väriä pinnassa!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Korostustuotteet

 • tekee mitä lupaa
 • tykkään pakkauksesta
 • sopivan pigmenttinen
 • hienojakoinen
 • kaunis sävy
 • helppo levittää ja häivyttää
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Olen käyttänyt tätä highlighteria nyt jonkun aikaa ja pakko sanoa, että se on oikein passeli korostukseen. Minulla Albatross on samassa pakkauksessa Torrid -poskipunan kanssa (josta arvostelu erikseen) ja näin aluksi haluan hieman hehkuttaa NARSin pakkausta; kätevän kompakti ja helppo kuljettaa mukana, suuri peili on plussaa ja pakkaus pysyy hyvin kiinni. Kannattaa jykevästä pakkauksesta huolimatta olla varovainen tuotteen kanssa, sillä NARSin tuotteista on sanottu, että ne rikkoutuvat helposti tippuessaan. Ainoa huono puoli pakkauksessa on, että se likaantuu helposti ja näin sitä on vaikea pitää puhtaana ja siistin näköisenä. En voi kuitenkaan tarpeeksi kuvailla, miksi niin paljon rakastankaan kyseistä pakkausta!

Mielestäni Albatross on kätevä monikäyttöinen tuote, jolla saa loidittua valoisuutta ympäri kasvoja. Poskipäillä se tuo tervettä hehkua ja korostaa kasvojen muotoa, kulmaluulla se kohottaa kulmia ja tuo silmien alueelle valoa sekä se toimii mainiosti myös luomivärinä! Itse kokeilin levittää Albatrossia silmieni sisänurkkaan luomivärisiveltimellä ja se sai väsyneet silmät näyttämään pirteämmiltä. Sipaisen tuotetta silloin tällöin myös nenän keskiosaan, jolloin nenän saa näyttämään hitusen kapeammalta.

Albatrossia työstettäessä kasvoille täytyy olla hieman varovainen sillä tuotetta voi helposti tulla liikaa siveltimeen. Tuote on hyvin pigmentikäs, jonka takia riittää, kun sipaisee kerran sivellintä tuotteeseen. Suosittelen levitykseen hieman jäykempi karvaista sivellintä, sillä pehmeällä siveltimellä levitys on hieman haastavaa. Olen myös huomannut tuotteen levittyvän paremmin puuteroituun ihoon kuin hieman rasvaiseen ihoon.

Minua sävyn kultaiseen taittavuus ei ole häirinnyt vaan enemmänkin olen pitänyt siitä, että se on sävyltään enemmän nudeen taittava kuin täysin valkoinen. Koen, että tuote sulautuu ihon sävyyn paremmin kultaisuuden ansiosta eikä luo liian vaaleaa korostusta. Pieni kimaltavuuskin luo terveen hehkun kasvoille.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
La Vie En Glow Highlighting Powder Palette
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
GLOW KIT - NICOLE GUERRIERO
Valmistaja: ANASTASIA
 
5.0 (1)
Strobe Lite Strobing Powder
Valmistaja: L.A. GIRL
 
5.0 (1)
Watt's Up
Valmistaja: BENEFIT COSMETICS
 
5.0 (2)
The Celestial Powder - Candlelight
Valmistaja: KEVYN AUCOIN
 
5.0 (1)
Skin Frost
Valmistaja: JEFFREE STAR COSMETICS
 
4.9 (11)