Yrityksille / medialle

Medialle

Beautify.fi syntyi kuluttajien tarpeesta saada luotettavaa kosmetiikkatietoa helposti.
Kuluttajille ei ollut yhtä selkeätä paikkaa, mistä hakea kosmetiikkatuotteita ja saada luotettavaa informaatiota niiden ominaisuuksista. Beautify.fi – kosmetiikkasivusto syntyi täydentämään tämän tyhjiön Suomen kosmetiikkamarkkinoilla.

Sivustomme käyttäjät ovat ahkeria kosmetiikkatuotteiden arvostelijoita, joka kertoo suuresta kiinnostuksesta kosmetiikkaan. Beautify on luotu käyttäjiään varten ja kuuntelemmekin käyttäjien toiveita sivuston kehittämiseen liittyen. Käyttäjien osallistaminen on tärkeä osa sivuston toimintatapaa ja siksi järjestämme myös kilpailuja, joissa palkintona ovat yleensä kosmetiikkatuotteet.

Beautifyn tavoitteena on olla Suomen informatiivisin kosmetiikkasivusto ja kosmetiikkayhteisön paras kaveri!

Brändi, olethan läsnä?

Meillä on laaja käyttäjäkunta, joka palaa sivustolle arvostelemaan uusia tuotteita ja lukemaan uusia tuotearvosteluja. Sivustomme käyttäjät janoavat lisätietoa tuotteista ja haluammekin tarjota sitä täällä, missä keskustelua käydään. Yrityksille Beautify tarjoaa lukemattomia yhteistyömahdollisuuksia, koska kyseessä on ydinkohderyhmä, joka on sivustolla hakemassa luotettavaa tietoa mm. ostopäätöksen tueksi.

Jos brändi/tuotteesi eivät ole vielä sivustollamme edustettuina, otathan yhteyttä (katso yhteystiedot).

Mainostajalle

Kiinnostaako mainostaminen tai sisältöyhteistyö?

Beautify.fi on kosmetiikkakuluttajien ykköspaikka ja läsnäolo tässä kanavassa on yritykselle kannattavaa. Sivustoa hallinnoi digitaalisen markkinoinnin yritys Arctigo Oy, jonka tarjoamista palveluista ja ammattitaidosta pääset lukemaan lisää tästä. Tarjoamme monikanavaisia sisältö-, hakukone- ja display-markkinoinnin ratkaisuja, joiden kautta yritys/yrityksen edustama brändi saadaan kuluttajien tietoisuuteen halutulla tavalla.

Mediamyynnin yhteystiedot:

Haluatko mediakorttimme tai kysyä jotain mainontaan liittyen? Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen beautify@beautify.fi tai vastaavasti Arctigo Oy:n yhteystiedot löytyvät täältä.