Kauneusgurujen kuningatar – Lisa Eldridge

17.9.2015 - IHANAA EXTRAA

Nyt on nostettava valokeilaan nainen, joka on ollut idolimme jo vuosien ajan. Brittiläinen Lisa Eldridge on meikkiartisti, joka on meikannut lukemattomia julkkiksia ja malleja. Lisa on yksinkertaisesti lahjakkaimpia henkilöitä alalla ja se, että hän jaksaa kuvata meille videoita päivätyönsä päätteeksi, on mielettömän hienoa.

Lisan videoissa puhutaan englantia, mutta sitä ei tarvitse pelästyä. Ensinnäkin videot ovat erittäin havainnollistavia ja kuin studiossa tehtyjä (no, kaipa Lisalla onkin oma ministudionsa). Lisa myös listaa käyttämänsä tuotteet tarkasti ja käyttää paljon kosmetiikkatuotteita, joita myydään Suomessakin.

Suosikkivideoitamme Lisalta ovat seuraavat:

Ongelmaihon meikkaus, jossa pääsanoma on ”Nyt malttia sen meikkivoiteen kanssa…” Jos oikeasti tarkatellaan pahaakin ongelmaihoa, harvalla meistä koko kasvojen alue on näppyjen peittämä. Kasvoille kannattaa levittää vain kerros, maksimissaan kaksi, meikkivoidetta ja hoitaa näppyjen sekä punoituksen piilotus peitevoiteella. Näin meikki ei korosta ihon epätasaisuuksia.

Toinen suosikki on kaunis, moneen tilaisuuteen sopiva meikkilookki, jonka Lisa loihti sekoituksella selektiivistä ja markettikosmetiikkaa. Videolla näkyy, kuinka upea toisen meikkiartistilegendan, Kevyn Aucoinin, Sculpting Powder on.

Yhdessä Lisan uusimmista videoista mallina nähdään Downtown Abbeyn Lady Edithiä esittävä Laura Carmichael ja täydellinen arkimeikki.

Näitä videoita voisi listata lisää ja lisää, mutta suosittelemme ihastelemaan hänen työnsä jälkeä täältä. Lisan omat sivut löytyvät osoitteesta www.lisaeldridge.com.

Lisa on vaan niin täydellinen!

- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?