Wayne Goss – piristysruiske kauneusgurujen joukossa

27.12.2016 - IHANAA EXTRAA

Wayne Goss on taitava meikkiartisti ja mutkaton YouTube-persoona. Kaikki eivät rakasta Waynen tapaa laukoa kärkeviä mielipiteitään tai otsikoida videot huomiota herättävästi. Silti, Waynen kanavaan kannattaa tutustua – on nimittäin todella lahjakas kaveri.

Ohessa siis suosikkivideoitamme Waynelta.

Ensimmäisenä muutama käänteentekevä vinkki meikkivoiteen pysyvyyden parantamiseksi. Oletko ikinä tarkistanut, että sekä kosteusvoiteesi, että primeri ja meikkivoiteesi ovat kaikki pohjaltaan samankaltaisia? Jos meikkivoiteesi ensimmäisinä ainesosina on silikoneja, ei sen alle kannata laittaa silikonitonta pohjustajaa. Wayne suosii myös puuterin lisäämistä iholle painellen – tämä vinkki mullisti ainakin meidän meikkausrituaalit!

Toisena nostona on Waynen pohjustajavinkit. Meille 2016 oli ahaa-elämysten vuosi pohjustajien suhteen. Ei se olekaan ylimääräinen steppi aamukiireiden keskelle, vaan oikeasti merkittävä lisä meikkipohjan pysyvyyden parantamisessa.

 

Ja loppuun vähän nykytrendin haastamista huumorilla höystettynä.  😀

 

Oliko Wayne jo ennestään tuttu teille?

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?