Vuoden 2016 uudelleen shopatut tuotteet

1.1.2017 - MEIKKIPUSSILLA

Sinne vierähti taas yksi vuosi iloisesti kosmetiikan parissa. Kuten aina, kaiken uuden ja ihmeellisen keskellä muutama tuote on tullut sekä käytettyä loppuun että hankittua uudelleen.

Maybelline Fit Me Matte +Poreless (7,70 €)

Hyvien ihopäivien meikkivoidevalinnaksi on vakiintunut Maybellinen kevyt ja ihoon nätisti mukautuva Fit Me Matte +Poreless. Nimestään huolimatta se ei ole täysin matta ja ihohuokosten häivyttämiseen tarvitaan pohjustajan apua, mutta muuten Fit Me Matte on superhelppo ja juuri sopivasti punoituksen peittävä meikkivoide. Sen ohuen koostumuksen takia tuotetta tulee välillä levitettyä vähän reippaanlaisesti lisäpeiton saamiseksi, mutta onneksi Fit Me Matte kestää kerrostamisen hienosti.

Beautifyssa Fit Me Matte on saanut vähän ristiriitaisen vastaanoton ja arvosanan 3,1/5.

Bourjois Healthy Mix (n. 12,5 €)

Niihin ei-niin-hyviin ihopäiviin on löytynyt peittoapua Bourjoisin Healthy Mixistä. Tämä meikkivoide on mukavan peittävä, mutta samalla semi-matta, jopa kuulas. Healthy Mix kerrostuu nätisti, eikä tarraa rumasti kuiviin kohtiin. Se pitää kiiltelyä loitolla hetken, mutta vaatii puuteria ja rasvoittuvuuteen taipuvaisen nenän säännöllistä vessapaperointia. Hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on kuitenkin kohdallaan!

Sävyvalintojen kanssa suuntaa-antava ohje on, että Bourjousin vaalein sävy (51 Light Vanilla) vastaa noin MAC NC15 -sävyä ja toiseksi vaalein sävy (52 Vanilla) on noin NC20-NC25.

Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer (20 €)

Loppuvuosi oli kiireisten sunnuntaiden aikaa, jolloin meikki jäi usein peitevoiteen varaan. Onneksi kaapista löytyi Urban Decayn Naked Skin -peiteaine, joka peittää tummuutta ja tasoittaa punaisuutta, mutta jättää ihon melko meikkaamattoman näköiseksi. Complete Coverage Concealer ei ole yhtä peittävä kuin NARSin Radiant Creamy Concealer, mutta päivän päätteeksi se ei myöskään ole ihan niin kuivan näköinen ohuella silmänympärysiholla.

UD:n peitevoide on saanut Beautifyssa paljon kehuja, peräti 4.4/5 tähden verran.

Real Techniques Berlin-sivellinsetti (n. 25 €)

Real Techniquesilla on mahtavia siveltimiä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kivalla printillä varustetussa Berlin-setissä on kaikki Beautifyn kasvosivellinsuosikit: legendaarinen Buffing Brush, kätevä Contour Brush ja monitoimisankari Stippling Brush sekä hyvää kaksi luomivärisivellintä. Ei siis ollut vaikeaa perustella tätä joululahjatoivetta, vaikka kaikki nuo edellämainitut meikkipöydältä jo löytyikin. Tuplakappaleiden avulla saa myös vähän armonaikaa sivellinpyykin kanssa 😀

theBalm Sexy Mama -kivipuuteri (19,7 €)

An oldie but a goodie 🙂 theBalmin Sexy Mama on edelleen yksi parhaista mattapuutereista, joihin olemme törmänneet. Se kiinnittää meikkivoiteen, pitää mattana ja toimii pika-apuna meikin korjailussa kun kaipaat nopeaa kiillon poistamista. Puuteri on melkein sävytön; ainoastaan poikkeuksellisen kalpeat tai hyvin syvät ihonsävyt saattavat huomata puuterin tuomaa pientä värinhäivähdysta kasvoilla.

Sexy Mama on saanut 4.7/5 tähteä Beautifyssa.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?