Vuoden 2016 ihonhoitosuosikit

10.1.2017 - RAKKAUDESTA IHONHOITOON

Viime vuoden meikkivakkarit käytiinkin jo läpi, joten jatketaan vielä ihon- ja hiustenhoitotuotteilla. Näitä tuotteita tarkastellessa huomasimme, että perustoimivia, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia löytöjä tulee helposti ostettua uudelleen, vaikka markkinoille puskee koko ajan toinen toistaan fiinimpiä tuotteita.

First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser (23,95 €)

First Aid Beautyn Face Cleanser on superhellä mutta tehokas puhdistaja. Silmämeikki kannattaa poistaa öljyisemmällä tuotteella, mutta kaikki muu meikki kyllä sulaa pois kasvoilta helposti. pH-tasapainoitettu Pure Skin Face Cleanser ei myöskään kuivata tai ärsytä ihoa, eli herkkäihoisetkin voivat tätä huoletta. Face Cleanseria on tullut käytettyä vuoden aikana kaksi superkokoista tuubia.

Pixi Glow Tonic -kuoriva kasvovesi (22,45 €)

Pixin kasvovedestä on tullut mesottua ennenkin. Se kuuluu kiinteästi aamurutiineihin, sillä aamuinen kasvopesu on vaihtunut kasvojen pyyhintään Glow Tonicilla kyllästetyllä vanulapulla. Glow Tonic kuorii hellästi ja pitää ihon kimmoisena. Tonic Glow on myös auttanut pitämään niin hilseilevät kohdat poskilla kuin itsepäiset mustapäät nenänpielissä kurissa.

Vaseline Advanced Repair Spray Moisturiser (n. 6 €)

Vaselinen uusi suihkutettava kosteusvoide lupaa olla kosteuttavampi kuin sarjan aikaisemmin ilmestyneet versiot. Jonkin verran kosteuttavampi se onkin, mutta ennen kaikkea se on helppo ja nopea käyttää. Jos olet yhtään laiska vartalon ihon kosteuttaja, kokeile tätä. Muun värisiin Vaseline Spray Moisturisereista Advanced Repair eroaa myös siinä, ettei se ole samalla tavalla mineraaliöljypohjainen* (se on ainesosaluettelon loppupäässä) ja ei ehkä siksi jätä lattiaa ihan tuhottoman liukkaaksi.

L’oreal Sublime Sensational Glow Cleansing Oil (n. 7 €)

L’orealin puhdistusöljy ei meillä koko kasvojen puhdistukseen ollut ideaali, mutta varsinkin vedenkestävän ripsarin poistossa se on ollut ihan ykkönen! Mineraaliöljyyn perustuva tuote liu’ottaa silmämeikin ilman hinkkausta tai kirvelyä. Öljy on toki puhdistettava pois iholta toisella putsarilla, mutta ainakin tulee puhdasta. L’oreal taitaa olla häivyttämässä tämän tuotteen valikoimastaan, joten toivotaan, että tilalle on tulossa yhtä näppärä puhdistusöljy.

Garnier Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask (4,95 €)

Garnierin Respons -hiusnaamiot ovat olleet viime vuoden superyllättäjä! Niissä on hinta-laatusuhde kunnossa ja toimivat vaurioituneilla hiuksilla ”perushoitoaineena” muutaman minuutin vaikutusajalla. Pahasti kuivuneisiin latvoihin pitää suihkaista jätettävää hoitoainetta, mutta muuten hiukset jäävät pehmeäksi ja kiiltäviksi. Näitä on kulunut ainakin kolme purnukkaa 🙂

*korjaus tähän, kun ensin tekstiin lipsahti, ettei tuotteessa olisi ollenkaan mineraaliöljyä

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?