LOREAL PROFESSIONNEL - Volumetry Conditioner

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
Volumetry Conditioner
KATSO AINEOSAT
Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Aminoppropyl Triethoxysilane, Starch Acetate, Cetyl Esters, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Chlordexidine Digluconate, Hydroxyethyl Urea, Geraniol

KATSO HINTA VERKKOKAUPOISTA

kosmetiikan verkkokauppojen alennuskoodit

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Hoitoaineet
Kommentteja
(Updated: Heinäkuu 04, 2013)
Kokonaisuus 
 
4.0

Viime kampaamokäynnillä luottokampaajani sai minut ylipuhuttua ostamaan Loreal Professionalin uuden Volumetry-sarjan tuotteet. Volumetry on tarkoitettu erityisesti ohuille hiuksille. Se tuuheuttaa ja kosteuttaa hiusta ja tekee siitä ilmavan. Tässä hoitoaineessa on kaksi pääjujua: Intra-Cylane niminen ainesosa turvottaa ja täyttää hiussuomuja ja HydraLight kosteuttaa muttei tee hiuksesta ollenkaan raskasta.

Volymetry Shampoo on noussut suosikikseni ja hoitoainekin on todella hyvä. Ensin täytyy kuitenkin valittaa: tuotetta on pullossa 150ml! Se on todella vähän! Luulen, että yhden shampoopullon aikana menee ainakin 2 pulloa hoitoainetta, vaikka käyttäisi sitä säästeliäästi. Toinen miinus on se, että hoitoainetta on aavistuksen vaikeaa levittää, kun se on niin kevyttä koostumukseltaan. Pakkauksessa kehoitetaan levittämään hoitoaine harvapiikkisellä kammalla, jonka hankin varmasti kohta. Näistä syistä miinustin yhden tähden ja merkkasin hinnan kalliiksi.

Käytössä hoitoainetta kuluu jonkin verran, koska levitän sitä pituuksien lisäksi pikkuriikkisen verran lähelle juuria. Volumetry Shampoon jälkeen on pakko selvittää hiukset. Hoitoaine tekee mitä lupaa: kosteuttaa keveästi, eikä tee hiuksista raskaista. Siksi tyven lähelle levitys ei haittaa. Annan hoitoaineen vaikuttaa noin 5 minuuttia ennen poishuuhtelua.

Miinuksista huolimatta Volymetry hoitoaine on noussut yhdeksi suosikeistani. Se pitää ohuet hiukseni tuuhean tuntuisina, liikkuvina ja todella kiiltävinä. Vaalennetut latvat saavat tarpeeksi kosteutta eivätkä hapsota. Ja kuten shampoo, tämä tuoksuu myös ihanasti mojitolta!

edit: pakko lisätä sen verran, että oman kokemukseni mukaan volumetry shampoo ja hoitoaine jättävät hiukset nimenomaan ilmaviksi ja liikkuviksi. Mitään tupeeraustuuheutta näillä ei tietenkään saa.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Elvive Dream Lengths Detangling Conditioner
Valmistaja: L'OREAL
 
5.0 (1)
Syoss Silicone Free
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Moisturising Shampoo
Valmistaja: SENSAI
 
5.0 (1)
Super Strong Conditioner
Valmistaja: PAUL MITCHELL
 
4.7 (3)
Sensai Balancing hair conditioner
Valmistaja: SENSAI
 
4.5 (1)