Voita upea Remington-paketti!

10.6.2013 - Beautify tiedottaa

Voita upea Remington-paketti!

Kesäkuu jatkuu kampanjatunnelmissa 🙂 Beautifyn uusi yhteistyökumppani on Remington, jonka valikoimista löytyy laaja kirjo hiusten muotoiluvälineitä.

Beautifyn esittelyyn päätyivät Keratin Therapy Pro -muotoilurauta ja Pearl Pro Curl -sauvakiharrin, joilla taiteiltiin alla oleva vastapesty luonnonkihara. Lue yksityiskohtaiset tuote-esittelyt Keratin Therapy Pro:sta ja Pearl Pro Curlista ja kerro toki omat käyttökokemuksesi, jos nämä tuotteet ovat sinulle entuudestaan tuttuja! Ainakin Pearl Pro Curlin pikkusisko, Pearl Wand -kiharruspuikko, on kerännyt kiitosta.

Nyt jaamme kahdelle voittajalle Remington -tuotepaketin, joka sisältää Keratin Therapy Pro -muotoiluraudan ja Pearl Pro Curl -sauvakihartimen.

Tuttuun tapaan osallistut näiden tuotepakettien arvontaan jättämällä minkä tahansa arvostelun Beautifyhin 19.6. mennessä!

HUOM! Voit osallistua myös esittelemällä mitä tahansa tuotetta videolla!

Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 10.6. – 19.6. mihin tahansa tuotteeseen tai kohteeseen.

Huom. Yksi arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen, kirjoittamalla useampia arvosteluita parannat mahdollisuuksiasi saada upean tuotepaketin omaksesi!


Kilpailun järjestää Arctigo Oy, tuotepaketit tarjoaa Remington Finland. Kilpailuun osallistumisaika on 10.6. – 19.6.2013. Voittajat arvotaan 20.6.2013 ja voittajat julkaistaan Beautify.fi-sivustolla 21.6.2013 mennessä. Voittajille lähetään myös erikseen sähköpostia.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi





OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?