Voita Tangle Teezer -paketti!

9.7.2013 - Beautify tiedottaa

Voita Tangle Teezer -paketti!

Kesä jatkuu värikkäissä kampanjatunnelmissa 🙂 Beautifyn uusi yhteistyökumppani on Tangle Teezer, joka on niittänyt mainetta takkujen pahimpana vihollisena.

Beautifyn esittelyyn päätyi koko tämän hetkinen Tangle Teezer -perhe: Original ja Salon Elite, Compact Styler, Aqua Splash sekä lapsille suunnattu Magic Flowerpot. Klikkaa nimiä lukeaksesi yksityiskohtaiset tuote-esittelyt tuotteista ja kerro toki omat käyttökokemuksesi, jos nämä tuotteet ovat sinulle entuudestaan tuttuja!

Nyt jaamme kahdelle voittajalle Tangle Teezer -tuotepaketin, joka sisältää Salon Elite -harjan sekä Compact Styler -matkaharjan.

Tuttuun tapaan osallistut näiden tuotepakettien arvontaan jättämällä minkä tahansa arvostelun Beautifyhin 18.7. mennessä!

HUOM! Voit osallistua myös esittelemällä mitä tahansa tuotetta videolla!

Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 9.7. – 18.7 mihin tahansa tuotteeseen tai kohteeseen.

Huom. Yksi arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen, kirjoittamalla useampia arvosteluita parannat mahdollisuuksiasi saada upea tuotepaketti omaksesi!


Kilpailun järjestää Arctigo Oy, tuotepaketit tarjoaa S2-Innovaatiot Oy. Kilpailuun osallistumisaika on 9.7.2013. – 18.7.2013. Voittajat arvotaan 19.7.2013 ja voittajat julkaistaan Beautify.fi-sivustolla 22.7.2013 mennessä. Voittajille lähetään myös erikseen sähköpostia.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?