Voita Sensationail-paketti!

2.9.2013 - Beautify tiedottaa

Voita Sensationail -paketti!

Beautifyn uuden yhteistyökumppanin, Sensationailin geelilaukkauskonsepti mahdollistaa kestävän ja kiiltävän geelilaukkauksen teon kotona. Beautifyn ja Sensationailin kampanjassa on valokiilassa Starter Kit, jossa on kaikki tarvittava 10 lakkauskertaan. Kannattaa myös piipahtaa Sensationalin omilla sivuilla. Sieltä löydät hyviä vinkkejä onnistuneesen geelilakkaukseen, näet kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat sävyt ja löydät jälleenmyyjät.

Nyt jaamme kahdelle voittajalle Sensationail-tuotepaketin, joka sisältää Starter Kitin sävyssä Pink Chiffon, geelilakan poistokääreet ja työkalun sekä yhden geelilakan sävyssä Taupe Tulips. Yhden voittopaketin arvo on noin 120 euroa.

Tuttuun tapaan osallistut näiden tuotepakettien arvontaan jättämällä minkä tahansa arvostelun Beautifyhin 11.9. mennessä!

HUOM! Voit osallistua myös esittelemällä mitä tahansa tuotetta videolla!

Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 2.9. – 11.9 mihin tahansa tuotteeseen tai kohteeseen.

Huom. Yksi arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen, kirjoittamalla useampia arvosteluita parannat mahdollisuuksiasi saada upea tuotepaketti omaksesi!


Kilpailun järjestää Arctigo Oy, tuotepaketit tarjoaa Cosmo Nordic ab. Kilpailuun osallistumisaika on 2.9.2013. – 11.9.2013. Voittajat arvotaan 12.9.2013 ja voittajat julkaistaan Beautify.fi-sivustolla 13.9.2013 mennessä. Voittajille lähetään myös erikseen sähköpostia.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?