Voita Pixin tuotepaketti!

2.9.2016 - IHANAA EXTRAA

Kosmetiikan verkkokauppa eleven.fi:n kanssa on tutkailtu jo muutamaan otteeseen Pixin ihonhoitohelmiä ja hehkuvien kasvojen apureita. Yhteistyön ansiosta kylppärin kaappi sai uusia vakkarituotteita ja Pixin meikkeihin tarkempi tutustuminen kiinnostaa yhä enemmän.

Meitä siis jo hemmoteltiin näillä herkuilla ja nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa muhkea Pixi-paketti omaksi!


Kilpailu on päättynyt ja voittajiksi arvottiin nimimerkit 

tteresssa ja moonshadow

OSALLISTUT KILPAILUUN JÄTTÄMÄLLÄ TUOTEARVION BEAUTIFYHIN 25.9.2016 MENNESSÄ. 

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2) voittajaa. Jokainen voittaja saa yhden (1) Pixi-tuotepaketin omakseen.

Yksi paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Pixi Glow Mud Mask

Pixi Nourishing Sleep Mask

Pixi Glow Mist -kasvosuihke

Pixi Glow Getter -kuultopaletti

Pixi Concealing Concentrate -peiteaine


Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 2.9.- 25.9. mihin tahansa tuotesivulle. Voit hakea tuotteita hakusivultamme. Yksi kirjoitettu arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen; tekemällä useampia tuotearvioita parannat voittomahdollisuuksiasi.

Beautifyhin voi jättää arvostelun myös rekisteröitymättä.
Vain rekisteröityneet nimimerkit voivat lisätä uuden tuotteen arvosteltavaksi Beautifyhin tai muokata jo jättämiään arvosteluja.

Kilpailun järjestää Beautify ja palkinnot tarjoaa eleven.fi. Kilpailuun osallistumisaika on 2.9.2016 – 25.9.2016. Voittajat arvotaan 27.9.2016 ja voittajat julkaistaan tässä postauksessa 29.9.2016 mennessä. Voittajille lähetään myös erikseen sähköpostia. Ellei voittaja/voittajat vastaa sähköpostiin 18.10.2016 mennessä, palkinto/palkinnot arvotaan uudelleen kilpailuun osallistuneiden kesken.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?