Voita China Glazen kynsilakkoja itsellesi!

26.5.2013 - Beautify tiedottaa

Jaossa kaksi China Glaze -tuotepakettia!

Kesä tulee kovaa vauhtia ja kohta aurinko (toivottavasti) paistaa, jes! Tulevan kesän kunniaksi vuorossa on nyt karkkia kynsille: Beautify ja kosmetiikkaverkkokauppa MiMax haluavat esitellä teille laadukkaan China Glazen Sunsational -kokoelman! Tutustu upeisiin väreihin ja katso sävyswatchit täältä. Tarkkasilmäiset huomaavatkin, että tämän esittelyn on kirjoittanut Beautifyn tiimin uusin jäsen, ihana Mariele.

Nyt jaamme kahdelle voittajalle China Glaze -tuotepaketin, joka sisältää kolme sävyä Sunsational-kokoelmasta. Sävyt arvotaan, mutta pyrimme toki ottamaan voittajien toivomukset huomioon

Tuttuun tapaan osallistut näiden tuotepakettien arvontaan jättämällä minkä tahansa arvostelun Beautifyhin 4.6. mennessä!

HUOM! Voit osallistua myös esittelemällä mitä tahansa tuotetta videolla!

Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 26.5. – 4.6. mihin tahansa tuotteeseen tai kohteeseen.

Huom. Yksi arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen, kirjoittamalla useampia arvosteluita parannat mahdollisuuksiasi saada upean tuotepaketin omaksesi!

P.s. Jos et millään jaksaisi odottaa ja haluat varmistaa, että saat itsellesi juuri haluamasi sävyt, tykkää Beautifyista Facebookissa ja jää seuraamaan 😉 Alkuviikosta tapahtuu kivoja juttuja! Sillä välin kannattaa osallistua kilpailuun toki myös Beautifyn puolella.

P.p.s MiMaxilla on valikoimissaan vaikka mitä eri kynsilakkamerkkejä, käy tutustumassa!

Kilpailun järjestää Arctigo Oy, tuotepaketit tarjoaa verkkokauppa MiMax.Kilpailuun osallistumisväli 26.5. – 4.6.2013. Voittajat arvotaan 5.6.2013 ja voittajat julkaistaan Beautify.fi-sivustolla 6.6.2013 mennessä. Voittajille lähetään myös erikseen sähköpostia.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?
Orgasm
 
4.7 (7)
Compact Styler
 
4.2 (13)
CC-voide SPF 20
 
4.1 (64)
Stippling Brush
 
4.5 (12)