Voita Beautifyn korostussuosikit!

21.11.2016 - IHANAA EXTRAA

Vuosi 2016 ansaitsee hohtavan lopun, joten mikä sen parempi kuin kilpailu, jossa palkintona on Beautifyn suosikkitarpeet kauniin hehkun saavuttamiseksi.

Tällä kertaa ei tarvitse tuotteita kehua, koska te olette tehneet sen meidän puolesta: theBalmin Manizer Sisters Triossa on shampanjainen Mary-Lou Manizer (4,7/5 tähteä), persikan hohtoinen Cindy-Lou Manizer (4,6/5 tähteä) ja lämpimän bronssinen Betty-Lou Manizer. Lisäksi pakettiin kuuluu Real Techniquesin monipuolinen Stippling Brush (4.6/5 tähteä) ja kätevä Setting Brush (4.6/5 tähteä).

Tämän paketin avulla teemana on aina #highlightonfleek. Aina.


Kilpailu on päättynyt ja voittajiksi arvottiin

eternalnyappy ja Kami

Voittajille on lähetetty sähköpostia

OSALLISTUT KILPAILUUN JÄTTÄMÄLLÄ TUOTEARVION BEAUTIFYHIN 18.12.2016 MENNESSÄ. 

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yksi (2) voittajaa. Voittaja saa yhden (1) tuotepaketin omakseen.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

theBalm The Manizer Sisters -korostuspaletti (3g per sävy)

Real Techniques Stippling -sivellin

Real Techniques Setting -sivellin


Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 21.11.- 18.12. mihin tahansa tuotesivulle. Voit hakea tuotteita hakusivultamme. Yksi kirjoitettu arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen; tekemällä useampia tuotearvioita parannat voittomahdollisuuksiasi.

Beautifyhin voi jättää arvostelun myös rekisteröitymättä.
Vain rekisteröityneet nimimerkit voivat lisätä uuden tuotteen arvosteltavaksi Beautifyhin tai muokata jo jättämiään arvosteluja.

Kilpailun järjestää ja palkinnot tarjoaa Beautify. Kilpailuun osallistumisaika on 21.11.2016 – 18.12.2016. Voittajat arvotaan 19.11.2016 ja voittaja julkaistaan tässä postauksessa 20.12.2016 mennessä. Voittajille lähetetään myös erikseen sähköpostia. Ellei voittaja vastaa sähköpostiin 31.12.2016 mennessä, palkintopaketti/-paketit arvotaan uudelleen kilpailuun osallistuneiden kesken.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?