Voita Bearel-tuotepaketti!

13.10.2016 - IHANAA EXTRAA

Korealaista kosmetiikkaa myyvä suomalainen verkkokauppa Bearel.fi  on tutustuttanut meidät niin innovatiivisen ihonhoidon kuin ihoa hellievien meikkienkin maailmaan. Aasiasta tulee kaikkea niin söpöä ja toimivaa!

Meidän kiinnostus näitä supersuosittuja tuotteita kohtaan heräsi ja niin kuin aina, hyvä täytyy laittaa kiertoon: uuden kilpailumme palkintona on herkullinen Bearel-boksi!


Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi arvottiin lattebean!

Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

 

OSALLISTUT KILPAILUUN JÄTTÄMÄLLÄ TUOTEARVION BEAUTIFYHIN 31.10.2016 MENNESSÄ. 

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Voittaja saa yhden (1) tuotepaketin omakseen.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Missha Time Revolution First Time Treatment  Essence -hoitovesi

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel -kuorintavoide

Konjac-puhdistussieni

Missha M Perfect Cover BB Cream – kokeilupaketti, jossa 3 eri sävyä (10 ml per sävy)

Missha M BB Boomer -pohjustusvoide 

Innisfree No-Sebum Mineral Powder -irtopuuteri

3 x Aloe 99% Soothing Gel -näyte

3 x Super Aqua Cell Renew Snail Cream -näyte


Kilpailussa huomioimme kaikki arvostelut tai videot, jotka ovat jätetty aikavälillä 13.10.- 31.10. mihin tahansa tuotesivulle. Voit hakea tuotteita hakusivultamme. Yksi kirjoitettu arvostelu tai video riittää arvontaan osallistumiseen; tekemällä useampia tuotearvioita parannat voittomahdollisuuksiasi.

Beautifyhin voi jättää arvostelun myös rekisteröitymättä.
Vain rekisteröityneet nimimerkit voivat lisätä uuden tuotteen arvosteltavaksi Beautifyhin tai muokata jo jättämiään arvosteluja.

Kilpailun järjestää Beautify ja palkinnon tarjoaa verkkokauppa Bearel. Kilpailuun osallistumisaika on 13.10.2016 – 31.10.2016. Voittaja arvotaan 2.11.2016 ja voittaja julkaistaan tässä postauksessa 4.10.2016 mennessä. Voittajalle lähetetään myös erikseen sähköpostia. Ellei voittaja vastaa sähköpostiin 20.11.2016 mennessä, palkintopaketti arvotaan uudelleen kilpailuun osallistuneiden kesken.
- Beautify

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?