Voidemaiset highlighterit – Benefit Watt’s Up ja Maybelline Strobing Stick

6.9.2016 - PIHISTÄ TAI PANOSTA

Päivittäistavarakaupasta saatava kosmetiikka tuntuu nostavan tasoaan vuosi vuodelta. NYXin Lingerie Liquid Listickit ovat saaneet kehuja ja L’orealin meikkivoide on singonnut testilistalle kiitos teidän jättämien arvostelujen. Vaikkeivät markettipuolen tuotteet aina nousisikaan toimivuudeltaan samalle viivalle selektiivisen kosmetiikan kanssa, usein niiden lompakkoystävällisyys tasoittaa pelin. Niin kävi Maybellinen uusien Strobing Stickien kanssa.

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset shoppaamaan sen parhaaseen hintaan! 

Benefit Watt’s Up! (34 €)

Benefitin Watt’s Up! on shampanjanude korostusvoide puikkomuodossa. Sen hohto on hienojakoista ja melko shimmeritöntä. Watt’s Up on oiva vaihtoehto kylmään taittavalle, legendaariselle High Beamille, varsinkin, jos haluaa jotain vähän High Beamin superhohtoa hillitympää ja kaipaa pientä lämpöä kasvoille. Hyvin blendattuna Watt’s Up! on samaan aikaan luonnollinen ja näyttävä.

Watt’s Up!in shampanjainen sävy ei taita oranssiin vaan on melko neutraali ja läpikuultava. Lumikki-iholla se saattaa olla liian tumma, mutta jos et pelästy vienon lämpöistä undertonea, useimmille ihonsävyilla Watt’s Up! toimii kauniisti. Mökötyksen aihetta antaa pakkaus. Toisessa päässä oleva kiinteä sieniapplikaatori on melko hyödytön ja epähygieeninen. Häivytyksessä sormet tai hyvä sivellin toimivat siis paljon paremmin.

benefit watts up_maybelline strobing stick_vertailuswatchit

Maybelline Strobing Stick (10,6 €)

Maybellinen Strobing Stickeissä on kaksi sävyä, tummahko shampanja Nude Glow 200 ja kalpea, hentoon pinkkiin taittava, Iridescent 100. Tuote nauttii Beautifyssa 4.5/5 tähdestä. Watt’s Up!in tavoin Strobing Stickien hohto ei ole silminpistävän shimmeristä, vaan sileästi hehkuvaa. Stickit ovat mukavan huolettomia ja nopeita käyttää, sillä ne liukuvat iholle nätisti (välillä vähän liiankin nätisti ja kerrostaminen on tarpeen). Mitään megahohtoa näistä ei irtoa, joten jos se on juttusi, käänny Beccan Champagne Popin (5/5 tähteä) tai theBalmin Mary-Lou Maniserin (4,7/5 tähteä) puoleen.

Jos jostain täytyy valittaa, niin se olisi Strobing Stickien pysyvyys. Vaikkei koostumus ole suorastaan rasvaista, ei se tarraakaan kiinni ihon pintaan. Ihan koko päivää kuultovoide ei siksi jaksa pysytellä poskipäillä eli meikkiä täytyy korjailla kerran tai pari. Nude Glow ei myöskään ole ykkösvalinta vaalealle iholle, ellet toivo selkesti lämpöistä, ihan pikkuriikkisen jopa oranssihtavaa, sävyä poskipäille.

Oliko näiden joukossa suosikkeja? Jätä arvostelu, osallistut samalla Pixi-kilpaan!

Pixi_kilpailubanneri_tuotesivu

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?