Voidemaiset aarteet Maybellinelta ja Bourjoisilta

7.4.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Pääsiäisen laiskottelumainingeissa paluu arkeen tuntui jotenkin todella tahmealta. Niinpä päätimme jatkaa pikameikkilinjalla. Voidemaisten tuotteiden ihanuus on niiden helppous. Sormet toimivat työvälineenä ja jälki jää pehmeäksi.

Maybellinen Color Tattoo -luomivärit ovat pigmenttisiä ja niiden koostumus on ihana! Tuote ihan liukuu luomille sävyhunnuksi ja värin pakkauskin onnistuu synteettisellä siveltimellä (esim. Real Techniquesin Shading Brush, n.  9,5 euroa Feeluniquesta). On and On Bronze on nimensä mukaisesti lämpöinen ruskea, mutta ilman vahvaa taittoa oranssiin. Paitsi yksinään, On and On Bronze toimii todella kivasti puuterisen luomivärin alla vahvistamassa sävyjä. Beautifyssa Color Tattoo on saanut arvosanaksi hienot 4.3/5.

color tattoo on and on bronze_bourjois voidemainen poskipuna_swatch

 

Esimerkiksi Feeluniquesta ja Lookfantasticista saatava Bourjois on huokeahintainen, mutta laadukas brändi. Se tulee samasta talosta kuin Chanel ja mahtavaa kyllä, suuresta hintaerostaan huolimatta Bourjois ei laadultaan aina jää kovin kauas elegantista isosiskostaan. Bourjoisin pienet voidemaiset poskipunat (n. 11e) ovat yksi tälläinen tuote. Pigmenttiset, kauniit sävyt, hyvä levittyvyys ja pitkäkestoinen lopputulos.  Kuvan sävy, Rose Tendre 03, on keväinen pehmeä babydoll-pinkki, joka tuo kasvoille hehkua ja kirkkautta. Sävyssä on shimmeriä, mutta levitettynä efekti ei ole överi vaan kauniin hehkuva. Sormin levitys onnistuu tämänkin tuotteen kanssa, mutta toki stippling-siveltimen avulla väriä on helpompi annostella ja häivyttää.

Pehmeän meikin viimeistelee nestemäinen rajaus. Bourjoisin Liner Feutrella saa siistin ja kestävän rajauksen, mutta se kuivahtaa valitettavan nopeasti hylsyynsä. Jos etsit itsellesi hyvää nestemäistä rajausta, esimerkiksi Rimmelin Glam’Eyes Professional Eyelineria (Beautifyssa 4.6/5) kannattaa kokeilla

Samaa mieltä vai eri mieltä näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?