THE BODY SHOP - Vitamin E Eye Cream

 
4.0 (1)
Kirjoita arvostelu
sopii meikin alle
ei ärsytä silmiä
KATSO AINEOSAT
aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, methyl glucose sesquistearate, rosa canina fruit oil, methyl gluceth-20, tocopheryl acetate, panthenol, mica, saccharide isomerate, phenoxyethanol, butyrospermum parkii, acrylates/C10-30 alkyl acrylat

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Silmänympärystuotteet
Kommentteja
(Updated: Tammikuu 22, 2015)
Kokonaisuus 
 
4.0

Tuote on perus silmänympärysvoide, joka sopii oikeastaan kaikille. Koostumukseltaan tuote on paksuhkoa voidetta, mutta levitettäessä se tuntuu kevyeltä. Koostumuksesta välillä erottuu hieman nestettä ja tuotteesta tulee jännästi hieman rakeista, mutta tuotetta ravistelemalla siitä tulee taas tasaista, joten itseäni tämä ei ainakaan liiemmin haittaa.

Tuotteessa ei ole hajusteita ollenkaan; silmänympärystuotteissa hajusteita usein onkaan. Joten tuotteen tuoksu ei ole yhtään samanlainen kuin muissa E-vitamiini-sarjan tuotteissa, vaan enemmänkin perusvoidemainen. Tuote on näppärä pieni tuubi, jossa on sopivan pieni annostelija-aukko, josta tuotetta on helppo annostella pieni määrä.

Tämäkin tuote lupaa häivytellä tummia silmänalusia (kuten lähes kaikki silmänympärystuotteet lupaavat), joka luultavasti perustuu valonheijastukseen, joka tulee Mica-ainesosasta. Mikään silmänympärystuote ei ole koskaan omien silmänalusteni tummuutta vähentänyt, eikä tämä tuote ole poikkeus, joten en sitä tuotteilta enää odotakaan.

En osaa ottaa kantaa häivyttääkö tuote silmäpusseja, koska itselläni ei silmäpusseja oikein koskaan ole. Tuote myös lupaa häivytellä pieniä juonteita, minkä uskon, että tuotteella saa aikaan, koska tuote kuitenkin kosteuttaa ja kosteutetussa ihossa on vähemmän juonteita kuin kuivassa ihossa. Mitään radikaaleja eroja ei kuitenkaan kannata odottaa.

Itse käytän silmänympärysvoiteita nimenomaan silmänympärysihon kosteutukseen, jossa tämä tuote ajaa hyvin asiansa. Olen kuitenkin pohtinut, että siirtyisin johonkin hieman ravitsevampaan ja kosteuttavampaan voiteeseen, koska tämä loppupeleissä tuo aika kevyen kosteutuksen. Loistava tuote niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin käyttäneet silmänympärystuotteita eivätkä oikein tiedä, mitä hakevat.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä

Silmänympärystuotteet

  • ei ärsytä silmiä
  • sopii meikin alle
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Nourishing eye cream
Valmistaja: BABA DE CARACOL
 
4.5 (1)
Bright Now 360 Korjaava Silmänympärysvoide
Valmistaja: LUMENE
 
4.4 (4)
Silmänympärysvoide Q10
Valmistaja: PIRKKA
 
4.2 (3)
Vitamin E Eye Cream
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.0 (1)
Planet Spa Rauhoittava Silmänympäryshoito
Valmistaja: AVON
 
4.0 (1)
All About Eyes Rich
Valmistaja: CLINIQUE
 
4.0 (3)