NEUTROGENA - Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub

 
2.6 (4)
Kirjoita arvostelu
erittäin tehokas
KATSO AINEOSAT
Aqua, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyethylene, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Chloride, Sodium Carbomer, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Salicylic Acid, Dis

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Puhdistustuotteet
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

Käytin tätä aluksi todella ahkeraan, jolloin ihoni kärsi sen kuorivasta tehosta: se ärsyyntyi ja punoitti ja kuivui, joka ei etenkään talvella ollut kovin hyvä asia. Ensin ajattelin tämän olevan parhaimpia jota olen käyttänyt sen tehokkaan kuorivan ominaisuuden vuoksi, mutta se olikin jo liian tehokas.
Tuoksu aiheutti myös ristiriitaisia tuntemuksia, sillä aluksi tykästyni siihen mutta kun sain kuulla että se haisee ihan kissanpissalle, niin en päässyt enää koko mielikuvasta eroon...!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
erittäin tehokas
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Mulla on tästä aika ristiriitaisia tunteita: ihana tuoksu ja jotenkin vaan tykästyin tähän, vaikkakaan en tätä oikeana "kuorintatuotteena" käyttänytkään (ei vaan kuori tarpeeksi). Lisäksi sana "daily" tässä on hämäävä. Eikö kuorinta pitäisi tehdä vain korkeintaan 2 kertaa viikossa, vaikka tämä hellävarainen onkin? Käytin tätä ehkä puoli vuotta joka päivä, kerran päivässä, luullen että akne vähän helpottaisi siitä. Siitten eräänä päivänä päätin kokeilla mennä ilman tätä about viikon ajan ja boom SUURIN OSA AKNESTA HÄVISI HETI! En siis suosittele käyttämään joka päivä, koska se todella ärsyttää ihoa ja ylikuormittaa sitä.
En osta enään uudelleen, semmoset traumat tästä jäi vaikka ei ollutkaan kokonaan tuotteen syy :) ei ole riskin veroinen

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
2.5

Tykkään käyttää kuorivia puhdistusaineita ja tämä oli niin houkuttelevan tuoksuista ja rakeet tarpeeksi pienen näköisiä. Käytin ainetta aina suihkussa käydessäni ja ihmettelin joka kerta että miksiköhän naama on ihan kirkkaan punanen.... nooh sitten tajusin että aiheuttajana on tämä kuorintaputsari ja harmitti ihan hirveästi! Muut kuorinta-aineet eivät sitä ole tehneet joten tässä on jotain mikä omaa ihoani ärsyttää. Muuten kyllä tosi kiva ja toimivan oloinen kuorinta!

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
(Updated: Marraskuu 29, 2013)
Kokonaisuus 
 
3.0

"Päivittäinen kuorinta-puhdistusaine", luokittelen enemmän tämän kuitenkin puhdistustuotteeksi kuin varsinaiseksi kuorinnaksi. Mukava tuoksu. Kuorivat rakeet todella, todella hienoja jotka tuntuvat katoavan aika nopeasti. Vaahtoaa iholla. Tehosta en tiedä, ei mikään mullistava mutta perustoimiva tuote. Koska kuorivat rakeet ovat niin hiekkamaisen hienoja, voi käyttää rohkeammin juuri päivittäin, toisin kuin monia muita kuorivia puhdistusaineita.

Voisin ostaa uudelleen, suurimmaksi osaksi mukavan ja raikkaan greipin tuoksun vuoksi.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Banila co Clean it Zero Purity
Valmistaja: MUU
 
5.0 (1)
Vichy Purete Thermale 3in1 One step cleanser
Valmistaja: VICHY
 
4.5 (1)
Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser
Valmistaja: FREEMAN
 
4.5 (1)
NutriBiotic Skin Cleanser
Valmistaja: MUU
 
4.5 (1)
CLEAR FACE CLEANSING BAR
Valmistaja: SEBAMED
 
4.5 (2)
hydra vegetal gel cleanser
Valmistaja: YVES ROCHER
 
4.5 (1)