NEUTROGENA - Visibly Clear 2In1 Wash Mask

 
4.3 (3)
Kirjoita arvostelu

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Naamiot
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
5.0

Tämä on täydellinen puhdistustuote omalle sekaiholleni! Poskeni ovat kuivat ja punaiset,t-alue rasvainen. Hillitsi punaisuutta ja rauhoitti muutenkin kuivia kohtia,mutta hillitsi myös rasvoittumista. Ei poistanut kaikkia mm. leuassa olevia mustapäitä,mutta vähensi niitäkin,sekä satunnaisia finnejä mitä mulla yleensä on ei enää ilmesty. Olin vähän aikaa käyttämättä tätä kun vanha loppui ja eron kyllä huomasi selvästi naaman kunnossa,kun aloitti taas uudestaan käytön. Tuoksu ei ole häiritsevä. Pakkauksesta on vaikea saada loputkin ulos, mutta leikkaamalla purkin kahtia sekin onnistuu. Luottotuotteeni!

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
3.5

Mukava monikäyttötuote rasvaiselle iholle. Ostan tätä itse asiassa yleensä vanhempieni luo, on sopivan edullinen ja helposti saatavilla, jos vaikka kesällä kaipaa rasvaisuutta poistavaa naamiota tai pelkkää pesuakin. Usein tosiaan annan aineen vaikuttaa pitempään naamiona, jonka jälkeen kasvot tuntuvat raikkaammilta. Jokapäiväiseen käyttöön pidän tätä jostain syystä turhan sotkevana ja ehkä kuivattavanakin, varmaan kaoliinin takia. Meikin puhdistamiseen en tätä käyttäisi. Pakkauksesta on mielestäni vaikeaa saada loppuja ulos.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
Kokonaisuus 
 
4.5

Todella hyvä tuote niille, jotka kärsivät rasvoittuvasta ihosta, sillä tämä puhdistus todella siloittaa ihoa ja muutaman päivän käytön jälkeen rasvoittuminen alkoi selkeästi vähentymään. Huomasin myös sen, ettei epäpuhtauksia muodostunut enää niin paljon kuin aiemmin. Ihan kaikkia epäpuhtauksia tämä ei poistanut, mutta suurimman osan kyllä. Olen käyttänyt useita erilaisia apteekin kalliita tuotteita, mutta tämä on aivan yhtä hyvä, kuin useimmat niistäkin. Tuoksu ei ole kovin hyvä, mutta toisaalta se on myös todella mieto. Koostumus on todella pehmeä ja se jättää ihanan raikkaan, puhtaan ja pehmeän olon iholle. Tuote ei myöskään kuivattanut ihoa juuri lainkaan.

Suosittelisitko tuotetta?
Kyllä
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Pure Clay Glow Mask
Valmistaja: LOREAL PARIS
 
4.7 (6)
Lumene Matt Touch Syväpuhdistava Turvenaamio
Valmistaja: LUMENE
 
4.6 (6)
Drink Up Intensive Overnight Mask
Valmistaja: ORIGINS
 
4.5 (1)
Visibly Clear 2In1 Wash Mask
Valmistaja: NEUTROGENA
 
4.3 (3)
Rauhoittava Mustikka Yövoide-naamio
Valmistaja: BERNARD CASSIERE
 
4.3 (2)