Nauraen viikonlopun viettoon

24.4.2015 - IHANAA EXTRAA

Tänään oli piti julkaista postaus peitevoiteista tai näppylännujertamissankareista, mutta sitten tapahtui YouTube. Tarkoituksena oli vain tehdä vähän taustatutkimusta, mutta koko itapäivähän siinä sitten hurahti klikkaillen videosta toiseen. Oho. Laitetaan siis nauru kiertämään: tässä tänään bongattuja hauskoja videoita kauneusmaailmasta!

Tuo kynsilakkakuppi voisi oikeasti olla ihan kätevä…

Sen verran täytyy puolustella, että halo brows’it voi olla upeat kun ne on tehty hyvin. Ja ei, täältä ei löydy taitoa tarpeeksi, joten ihan perus kulmakynä ja kierreharja -metodilla mennään.

Voi ei…

Muita mahtavia klippejä jaettavaksi? Linkkaa kommenttiboksiin!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?