Viikon poiminnat / vk37

16.9.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon poiminnat / vk37

Viime viikolla teemana oli jo aikoja sitten hankittujen tuotteiden uudelleen käyttöönotto.

Diorin Skinflash Radiance Booster Pen on kasvojen heleyttämiseen, korostamiseen (ja peittämiseen) tarkoitettu tuote. Se onko tämä suoranainen peitevoide riippuu vähän keneltä kysyy tai mihin blogiin eksyy. Dior itse kategorisoi tämän peitevoiteiden alle, mutta nimittää sitä Radiance Booster Peniksi.
Itse olen sipaissut Skinflashia silmien ulko- ja sisänurkkiin kirkastamaan ilmettä mutta myös läästinyt sitä surutta silmänalusille. Muutamana päivänä olen puolivahingossa taputellut vielä puuteria päälle (se siitä highlight-efektistä). En koe, että Skinflash suoranaisesti peittäisi eikä sen korostusominaisuudetkaan ole huippuluokkaa. Olen silti jotenkin mieltynyt siihen kokonaisuutena: tuote on nopea- ja helppokäyttöinen ja se sulautuu omaan ihoon todella kauniisti.
Toinen ihan kiva -luokkaan kuuluva tuote on Benefitin Creaseless Cream Shadow sävyssä R.S.V.P. Pakkaus on uudistettu, oman kappaleeni on vanhan mallisessa purnukassa. Sävy on kaunis, joskin yllättävän vähäpigmenttinen, pinkkinude, jossa on helmiäiskimallusta vaikka kenelle jakaa. En voi kyllä allekirjoittaa tuote nimen ”creaseless” sanaa: ilman primeria en saa tätä pysymään luomilla koko päivää.

R.S.V.P. onkin saanut päällensä joko Stilan Wheat tai Starlight luomivärin (kuvan palettissa on Moonlight, Starlight, Wheat ja aivan liian ruskealta näyttävä Diamond ’Lil). Stilan luomivärit ovat siitä mukvia, että napissa on tuotetta reippaasti (yli 2 grammaa) ja ne ovat tasaisen laadukkaita. En tiedä mikä Stilan tilanne on tällä hetkellä, ainakin Lookfantasticissa kaikki Stilan meikit ovat juuri nyt puoleen hintaan. Toivottavasti koko merkin myyntiä ei lopeteta Euroopassa; Convertible Color -voidemaiset poskipunat eivät ole turhaan hypetettyjä!

Isoin rakkaus tällä viikolla on ollut Philosophyn Hands of Hope voide käsille ja kynsinauhoille. Hands of Hope imeytyy uskomattoman nopeasti ollakseen niinkin kosteuttava kuin on! Sen koostumus on kevyt ja juokseva. Ikisuosikkini Body Shopin Hemp Hand Protector on saanut ehkä jopa ylivoimaisen kilpailijan. Nyt voi käsien puolesta ilmat kylmetä ja kuivua. 🙂

– Mitte

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?