Viikon poiminnat / vk35

1.9.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon poiminnat / vk35

Elokuun viimeinen viikko meni kuivia kynsinauhoja rasvaillessa. Suosikki apurini siihen vaivaan on ollut jo muutaman vuoden Body Shopin hamppurasva. Se jakaa aikamoisesti mielipiteitä tuoksun ja rasvaisuutensa takia; itse kuulun tykkääjiin.

Huomaan kuitenkin, että käytän hamppukäsirasvaa enimmäkseen iltaisin ennen nukkumaan menoa juuri tuon rasvaisuuden takia. Kun ilma tästä pakkasten myötä kuivuu, täytyy kokeilla LUSHin Lemony Flutteria. Josko se auttaisi näiden painajaismaisten kynsinauhojen kanssa vielä hamppurasvaa paremmin. Olisi niin mukavaa saada hoidettua kädet edustuskuntoon.

Tällä viikolla sain vihdoin hankittua uuden lasisen kynsiviilan rikkomani tilalle. Jotenkin lasiviilalla on vain niin paljon helpompaa ja tehokkaampaa muotoilla kynsiä, kuin pahvisella viilalla. Huono juttu vaan, että bravuurini on istua ja astua kynsiviilojen päälle..

MACin 129 sivellin on joutunut pitkästä aikaa töihin, kun olen yrittänyt vertailla TheBalmin Down Boy poskipunaa MACin Pink Swooniin. Molemmat ovat mattapinkkejä ja levittyvät poskille kauniisti. Pink Swoon on aavistuksen syvempi sävyltään, mutta häivytettynä ero on häviävän pieni. Oli muuten pienoinen yllätys, että juuri 129-sivellin pääsi taas käyttöön. Sen karvat eivät nimittäin ole maailman pehmeimmät, mutta muotonsa puolensa tämän sivellin toimii keveän poskimeikin teossa.

Kivaa viikkoa kaikille!

– Mitte

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?