Viikon poiminnat / vk34

25.8.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon poiminnat / vk34

Viikko meni hurauksessa ohi ja samalla illat ovat jo niin pimeät, että kuvienkin ottoa on aikaistettava (tai vaihtoehtoisesti hankittava parempi valaistus/irrallinen salama…). Onneksi syksyaamut tuoksuvat hyvältä ja lehdet on kauniin värisiä, joten ei sen tulo nyt haittakaan 🙂

Tällä viikolla innokkaassa käytössä on LUSHin Fair Trade Honey Shampoo, johon tutustuin alunperin Beautifyn ja LUSHin kampanjan kautta.  Tykästyin tähän sen verran paljon, että nyt on menossa jo toinen pullo. Tuoksu on hyvin vahva (hunajainen), mutta samalla shampoo pesee hiukset hyvin ja tuntuu hellävaraiselta. Hoitoaineen virkaa on hoitanut Redkenin Real Control hiusmaski, jonka yritän juuri kuluttaa loppuun. Samalla yritän sinnitellä vielä muutaman viikon näiden takkulatvojen kanssa, ennen kuin napsaisen niistä muutaman sentin pois. RC tehohoitis on tähän hetkeen sopiva mixi hoitavuutta ja silottavia ainesosia.

Suurin kauneudenhoidollinen haaste on ollut kolme sinnikästä ja valitettavan hyvänkokoista näppyä, joita vastaan olen tapellut täsmähoitoaseella: Body Shopin Tea Trea Oil -tuotteella. Yllätyn aina, kun osta jonkun tuotteen uudelleen ja tätä on jo kolmas pullo menossa. Se tehoaa yllättävän hyvin yksittäisiin näppyihin (en koko kasvoille menisi tätä levittämään), vaikkei olekaan mikään yhden yön ihme.

Testaan myös itselleni uutta luomenpohjustajatuttavuutta ja testikaverina on ollut luotettava Naked Basics -paletti. Olen vihdoin hyväksynyt, ettei perinteinen banaanivarjostus toimi kovin hyvin silmieni koon ja -muodon kanssa; Basicsillä saan tehtyä arkeen sopivan smoky eyen. Ensin koko luomelle W.O.Sia, sitten ripsien tyvestä melkein luomivakoon Naked 2:sta ja lopuksi kunnolla häivytetyt rajaukset Faintilla. Venuksella saa vielä hoidettua silmänurkan ja kulmaluun korostukset. On se kyllä näppärä pikkupaletti 🙂

Lily Lolo -kamppiksen myötä olen uudelleenlöytänyt Real Techniquesin Expert Face Brushin. Se vetää ehdottomasti vertoja kalleimmillekin siveltimille! Yhdellä työkalulla saa pyöriteltyä meikkipohjan, kiinnitettyä sen puuterilla, hoidettua varjostukset ja poskipunan sekä sipaistua korostuksen poskipäille. Jos yhden kasvomeikkisiveltimen ostaa Real Techniquesilta, suosittelen sen olevan tämä. Hintakaan ei päätä huimaa, Pretty.fi:llä Expert Face Brush kustantaa 10.90e.

– Mitte

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?