Viikon poiminnat / vk33

18.8.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon poiminnat / vk33

Tällä viikolla on ollaan huollettu ihoa ja punattu huulia 🙂

Lomamatkaa varten ostettu Clarinsin Water Prufy One-Step Cleanser (seka- ja rasvaisen ihon versio) ei unohtunutkaan puoliksi purettuun matkalaukkuun vaan on ollut käytössä lähes joka aamu. Yöllä pintaan nousseet öljyt ja ihoon tarttunut lika pyyhkiytyy pois hetkessä ja iho tuntuu hyvältä. Hoidan kasvojen puhdistuksen aamuisin ilman vesipesua, joko tälläisellä puhdistusvedellä tai joskus ihan pelkällä kasvovedellä. Ennen Clarinsia käytössä oli Vichyn Purete Thermale Micellaire, joka oli aavistuksen tehokkaampi. Vichyn puhdistusvedellä lähti nimittäin myös vesiliukoinen ripsiväri. Mutta näin aamuisin käytettynä Clarins riittää mainiosti ja ihonikin tuntuu pitävän siitä kovasti.

Kiehl’sin Midnight Recovery seerumin ja silmänympärysvoiteen ostin viime vuoden lopulla, luettuani niistä kehuja. Käytin Kiehl’sin tuotteita muutama vuosi sitten ahkerasti, mutta sitten kokeilunhalu johdatti muiden merkkien äärelle. Midnight Recovery -sarjasta on ollut nyt niin hyvä olo, että taidan napata taas entiset suosikki-Kiehl’sit kylppäriin kaappiin. Tämä silmänympärysvoide on ollut kosteuttava mutta samalla tarpeeksi kevyt ohuelle silmänympärysiholleni, jolla on tapana kiukutella liian rasvaisia voiteita käyttäessäni. Pieni lisäys: herkkäsilmäisten kannattaa huomioida, että tämä silmänympärysvoide ei ole täysin hajuton. Minulle ongelmia ei tullut, mutta kannattaa hankkia näyte ennen ostoa, yhtään epäilyttää tuotteen sopivuus.

Ripsiin olen sutinut jo muutaman kuukauden ajan MSCHIC:n ripsiväriä. Ensin pidin koostumusta turhan juoksevana, mutta muutaman viikon kuluttua avauksesta se oli jämäköitynyt sen verran, että ripset jaksoivat säilyttää kauniin kaaren. Tulos on luonnollinen; omissa ripsissä efekti on enemmänkin pidentävä kuin tuuheuttava. Pidän kovasti isosta harjasta ja siitä miten pehmeäksi tämä ripsiväri jättää ripset.

Huulille olen tuputellut MACin sinipohjaista Ruby Woo -huulipunaa. Käytän usein huulipunaa huulirasvan päällä kevesti pikkuisen sävyä tuomaan. MACin punat ovat sävyiltään upeilta, joskin mattasävyt kuivaavat huuleni pitkässä käytössä. Huom. sama ongelma toistuu siis lähes kaikkien merkkien mattapunien kanssa. Ruby Woo on NARSin Red Lizardin ohella suosikkisävyjäni, joten huulirasvan voimin olen jatkanut käyttöä vuodesta toiseen.

– Mitte

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?