Viikon poiminnat / vk32

11.8.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon poiminnat / vk32

Miten voi olla jo kolmasosa elokuusta takanapäin? Syksyä uhmaten nappasin label.m:n Sea Salt Sprayn kokeiluun ja annoin hiusten olla auki koko viikon. Suolasuihkeet tuntuvat aina olevan kesän juttu. Koske ne paljon käytettyinä saattavat kuivattaa hiusta, en viitsi kovin usein niitä käyttää. Silloin kun innostun suihkimaan näitä beach hair -tuotteita hiuksiin, läträän myös silikonipitoista hiusöljyä latvoihin pahimman kuivahtamisen ehkäisemiseksi.

Useat beach hair -suihkeet, ilman suolaa tai suolan kanssa, saavat hiukset tuntumaan turhan rapsakoilta (syyttävä sormi Bumble and bumble Surf Sprayhin). label.m:n suolasuihke ei sitä tehnyt. En silti rakastunut tähän tuotteeseen, sillä liukkaisiin lättähiuksiini sen vaikutus oli kovin vaatimaton. Luultavasti se toimii karheammissa hiuksissa paremmin.

Lumenen Koivu ja hunaja vartalonkuorinta sai tällä viikolla helpottaa mökki-ikävää. Sen tuoksu on tuo ihan mökkeilyn mieleen! Kuorin vartalonihoa todella epäsäännöllisesti, pitäisi vähän ryhdistäytyä…

Bumble and bumblen Creme de Coco hiusnaamio on ollut tasapainottamassa suolasuihkeen ylikäyttöä. Creme de Coco Shampoosta ja hoitoaineesta kokemukseni eivät olleet iloisia, mutta tämä hiusnaamio saa hymyilemään. Minulla ja B&b:llä on aina olleet vähän kireät välit; brändin kulttituotteet eivät ole toimineet hiuksissani oikeastaan ollenkaan. Aion silti vielä testata uuden Thickening Moussen ja cremen. Jospa niitten kanssa onnistaisi.

Silmiä on tällä viikolla tehostettu Bobbi Brownin Gel Linerilla sävyssä Graphite Ink. MACin Fluidlineihin verrattuna tämä ja muutaman muunkin Gel Linerin sävy on aavistuksen kuivempi. Pysyvyys ja pigmentti on kuitenkin yhtä mainioita kuin Fluidlineissa.

Poskille on tuputeltu RT:n Stippling Brushilla NARSin voidemaista poskipunaa: Penny Lanea. Se on mahtava nudesävy poskille! Nudella tässä yhteydessä tarkoitan murrettua roosaa, joka keltapohjaisella ihollani taittaa aivan pikkuriikkisen beigeen. Todella kivä meikittömään lookkiin, jos kuitenkin haluaa sävyä kasvoille.

– Mitte

P.s. Käykää kertomassa mitä haluaisitte Beautify-sivustolta jatkossa! Viisi monivalintakysymystä -> nopea homma! Tiedetään sitten mihin suuntaan kehitetään tätä palvelua 🙂 KLIK KLIK

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?