Viikon 31 poiminnat

4.8.2013 - Beautifyn viikon poiminnat

Viikon 31 poiminnat

Uusi juttusarja, Beautifyn viikon poiminnat alkaa 🙂 Ideana on höpötellä tuotteista, jotka syystä tai toisesta ovat eksyneet käteen menneellä viikolla.

Uusimpana tuotetuttavuutena on Chanelin päällyslakka, Extreme Shine Nail Lacquer. Omissa kynsissäni kynsilakka kestää maksimissaan 18 tuntia ennen kuin alkaa lohkeilemaan kärjistä. Näin on ollut aina huolimatta siitä, onko kynsissä 4 vai 40 euroa maksava lakka. Olen myös kokeillut useimpia alus- ja päällyslakkoja, mutta mitään hyötyä niistä ei koskaan ole ollut. Testailen tätä tuotetta vielä muutaman viikon, ennen kuin teen laajemman raportin. Nyt viikon ja kahden lakkauskerran jälkeen vaikutelma on ihan hyvä. Eilen lakkasin ja tänään kolmen kynnen kärkessä on muutaman millin chipit. Lakkaus on siis pysynyt normaalia paremmin, niin surkuhupaisalta kuin se kuulostaakin. Seuraavaksi kokeilulistalla on Diorin geelipäällyslakka ja OPIn Chip Skip.
Käytin jo viime keväänä label.m Organic Moisturizing Lemongrass Shampoon loppuun -> ihana tuote. Saman sarjan kevyesti kosteuttava  hoitoaine ei vakuuttanut yhtä hyvin, mutta nyt käytin senkin loppuun. Lämpesin sille loppua kohti pikkaisen alkuvaikutelmaa enemmän. Shampoon ostan vielä joskus uudelleen, ehkä tuo hoitoaine tulee napattua samalla mukaan.

Ahkerassa (ehkä vähän turhankin) käytössä on ollut oma suosikkini Lumenelta: Radiant Touch 2in1 Detoxifying Mask & Micro Scrub. Olen yrittänyt tsempata ihonhoidossa ja siirtyä yhä hellempiin tuotteisiin. Jospa ihon turhan rasvoittuvuuden ja epäpuhtaudet saisi viimein kuriin. Tämä kuorintanaamio on yllättänyt toimivuudellaan. Iho on kolmen viikon käytön jälkeen oikeasti kirkkaamman näköinen. Ohjeessa suositellaan käyttöä kerran viikossa, mutta olen lipsunut kahteen kertaan per viikko, joten nyt on rauhoituttava 🙂

Meikkirintamalla on ollut helteen takia vähän hiljaisempaa. Laura Mercierin kulmäväriduo sävyssä Deep Blonde on ollut käytössä joka päivä, mutta uudelleen en sitä osta. Vaalean ja tumman sävyn koostumuksessa on hurja ero. Onneksi tuo vaalea on hyvä match omiin kulmiini, koska tumma väri vain murenee siveltimen alla ja lentää kaikkialle. Sen sijaan NARSin Radiant Creamy Concealer, joka vetelee viimeisiään, on tämän viikon tähti! Uusi on jo odottamassa meikkipussissa. Se on ehdottomasti yksi suosikkipeitevoiteitani ikinä! Kunhan saan käsiini muutaman sävyn lisää, teen tästä Beautify testaa -postauksen.

Seuraavana viikonloppuna taas uudet tuotteet valokiilassa, kivaa viikkoa kaikille!

– Mitte

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?