YVES ROCHER - Vartalovoide - luonnonmukainen vanilja

 
2.5 (1)
Kirjoita arvostelu
tekee ihosta pehmeän
riittoisa
hyvä koostumus

Käyttäjien arvostelut

Already have an account?
Arvosanat
Kokonaisuus
---
Kosteusvoiteet ja -öljyt
Kommentteja
Kokonaisuus 
 
2.5

"Pehmeä vartalovoide Luonnonmukainen vanilja Tämä hoitava vartalovoide tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Sen miellyttävä tuoksu verhoaa ihosi pehmeään, suojaavaan huntuun.
Pehmeä ja hoitava vartalovoide sisältää luonnollisia kasvipohjaisia aineosia: luonnonmukaisesti viljelty vanilja, luonnonmukainen karitevoi, manteliöljy, avokadoöljy, luonnonmukainen aloe vera -geeli ja kasvipohjainen glyseriini. Tuote on testattu ihotautilääkärin valvonnassa.Iholle neutraali pH.Karitevoita ja kasviöljyjä sisältävä täyteläinen koostumus pehmentää ihoa tuntumatta rasvaiselta tai tahmealta. " (Yves Rocher)

Siinäpä Yrkan lupaukset. Itse sanon, että uuh, mikä tuoksu! Vahva kuin mikä, säilyy iholla ja tarttuu vaatteisiin. Muuten mukava, imeytyy hyvin ja kosteuttaa ainakin kesätarpeisiin kuivaakin ihoa. Mutta on ärsyttävästi purkissa, josta sitä kauhoessa täytyy olla varovainen että saa annosteltua kohteeseen, koska on aika juoksevaa näin purkkirasvaksi. Näistä jälkimmäisistä huolimatta käyttäisin mielelläni, tuoksu vaan on turhan vahva. Ainakaan tähän ei tee mieli suihkutella enää muita tuoksuja tai kakofonia on valmis. En osta uudelleen tuon vahvan tuoksun takia ja sen takia myös laitoin pakollisen suosittelu/suosittelemattomuusruksin jälkimmäiseen boksiin.

Suosittelisitko tuotetta?
Ei
  • hyvä koostumus
  • riittoisa
  • tekee ihosta pehmeän
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
PARHAAT ALENNUSKOODIT
TÄMÄN KATEGORIAN PARHAAT TUOTTEET
Foot Therapy
Valmistaja: DERMOSIL
 
5.0 (1)
Sun Touch self-tan lotion
Valmistaja: NIVEA
 
5.0 (1)
Tan optimiser body moisturiser
Valmistaja: ST. TROPEZ
 
4.8 (2)
COCOVI - Kookosöljy
Valmistaja: MUU
 
4.8 (5)
Coconut Body Butter -vartalovoi
Valmistaja: THE BODY SHOP
 
4.6 (2)
Celebrate Body Lotion
Valmistaja: LUSH
 
4.5 (1)