Valoa ja lämpöä kasvoille nopeasti

31.5.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Kesää kohti mentäessä lämpöisen sävyiset meikkituotteet ovat raivanneet itselleen yhä enemmän tilaa meikkipussista. Koska tavoite on maksimoida hyvistä ilmoista nauttimisaika, tulee hyvin usein turvauduttua muutamaan luottotuotteeseen, joiden yhdistelmän tietää toimivan.

Bourjois Bronzing Primer (n. 14 €) on moussemainen aurinkopuuteri, tai siis, öö, aurinkopuuterivoide? Sävy on todella lämpöinen, melkeinpä oranssinen. Yleensä kierrämme oranssiin taittavat bronzerit kaukaa, mutta koska Bronzing Primerin koostumus mahdollistaa tavattoman ohuen kerroksen levittämisen, saa lopputuloksesta luonnollisen näköisen melko helposti. Hyvä stippling-sivellin on ehdoton! Bronzing Primeria voi nimestään huolimatta käyttää myös meikkivoiteen päällä ja se toimii myös luomille sipaistuna.

L’orealin Touche Magique (n. 11,5 €) on meidän peiteaine-valokynä-hybridivalinta markettipuolelta. Se peittää pientä punaisuutta ja kirkastaa sameaa ihoa. Parhaina ihopäivinä Touche Magique sudittuna lähes koko kasvoille riittää. Tämän tuotteen pysyvyys ei saa kovia pisteitä, varsinkaan rasvoittuvalla iholla, mutta muuten Touche Magique on oikein passeli ihonkaunistaja.

bourjois bronzing primer_loreal valokynä_pixi sävytetty huulirasva_swatch

 

Koska kiirepäivinä ei ehdi keskittyä silmämeikkiin, Pixin Shea Butter Lipbalm (n. 9 €) sävyssä Ripe Raspberry on ollut käytössä jo (muiden) kyllästymiseen asti. Pixin sävytetyt huulirasvat kosteuttavat keskiverrosti, mutta ovat huikean pigmenttisiä! Ripe Raspberryn näet huulilla Instagram-kuvastamme. Muiden sävyjen swatchit näytimme tässä postauksessa. Muihin Pixin tuotteisiin emme ole ehtineet vielä tutustua, mutta esim. Glow Tonic -kasvoveden ympärillä on kauheasti hypeä ->ostoslistalle.

Kokemuksia näistä tuotteista? Jätä arvostelu!

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?