Vähän jotain erilaista – Stephanie Nicole ja viiltävät analyysit

12.7.2016 - IHANAA EXTRAA

Youtube-vinkit jatkuvat, tällä kertaa vähän erilaisella tuttavuudella. Stephanie Nicole työskentelee kauneusalalla, monien eri brändien parissa. YT-kanavalleen hän postaa perusteellisia analyyseja suosituista tuotteista ja brändeistä. Videot keskittyvät tuotteiden lisäksi niitä ympäröivän hypen sekä markkinoinnin ruotimiseen.

Stephanie poikkeaa useimmista muista kauneustubettajista siinä, että hän ei pyrikään tarjoilemaan kevyttä viihdettä, vaan keskittyy tekemään asiapitoisia, joskus aika raskaitakin, videoita. Eikä hän pelkää olla suorasanainen tai (perustellun) säälimätön epäkohtiin törmätessään. Bonuksena Stephanie linkittää aina lähteensä infoboksiin videon alle.

Ohessa muutama mielenkiintoinen video Stephanielta.

Kylien Lip Kitit ovat monien himoitsemia, mutta niiden uusi koostumus jättää toivomisen varaa.

Jeffree Star brändinä ei ole vakuuttanut Stephanieta ollenkaan. Ilmeisesti Stephanien video aiheutti kitkaa Jeffreen ja hänen välillään, mikä tietenkin sai aikaan kohua Internetissä (siis ihan vaan meidän kosmetiikkaintoilijoiden kesken, muuta maailmaa tämä draama ei kohauttanut 😀 ).

Viimeisenä nostona Stephanielta todella informatiivinen ihonhoitovideo. Stephanie on imenyt tietoa mm. Caroline Hironsilta, joka on todellinen ihonhoitoguru. Yhdestä tai kahdesta videolla mainitusta tuotteesta on tulossa meiltäkin juttua 🙂

Toivottavasti joku teistä löysi tästä uuden seurattavan 🙂

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?