Uutta Suomessa – BoHo Green Revolution

23.5.2015 - MEIKKIPUSSILLA

Suomeen on rantautunut joitain viikkoja sitten uusi kosmetiikkamerkki – ranskalainen Boho Green Revolution. Bohossa yhdistyy monipuoliset tuotteet ja ekologinen ajatusmaailma. Tuoteperheeseen kuuluu kaikkea meikkipohjista kynsilakkoihin ja hajuvesiin.

Tutustumme tuotteisiin paremmin myöhemmin, mutta ensisipaisun pohjalta arvioiden luomivärit ja poskipunat vaikuttivat hyvin pigmenttisiltä; jauhoisuudesta ei ollut tietokaan! Meikkipohjat tuntuivat kerrostuvan mukavasti ja levityskin oli helppoa, vaikkei koostumuksessa tietenkään ole silikoneja.

boho_luonnonkosmetiikka_puuteri

 

Bohon tuotteet on valmistettu ja pakattu ekologisesti ja niiden hinta pyörii pääasiassa 6-15 euron välissä. Tuotteissa on käytetty paljon luomuainesosia ja Bohon kynsilakat ovat vegaanisia. Tällä hetkellä tuotteita saa kauneushoitoloista ja kampaamoista ympäri Suomea, tarkemmat tiedot löydät täältä.

Onko kukaan siellä päässä ehtinyt jo tutustua tähän sarjaan? Meiltä tulee tarkempaa raporttia, kunhan pääsemme kunnolla testaamaan tuotteita! Kiitos TK Body Balance & Boho Suomi, kun saimme tulla hypistelemään tuotteita 🙂

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
- Beautify

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0

Beautify Editorial

Me rakastamme kaikkea kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää! Editorialissamme esiintyy niin Beautifyn tiimin rakkausoodeja lempituotteillemme kuin innolla toteutettuja yhteistyöpostauksia mielenkiintoisten brändien kanssa.

Editoriaalissamme käytetään mainoslinkkejä, joiden avulla rahoitamme sivuston ylläpitoa. Yhteistyöpostaukset merkitsemme yhteistyö-tagilla.

Onko sinulla mielessä juttuaihe? Haluatko nähdä sivustollamme tietyn brändin tuotteita? Ota meihin yhteyttä! beautify@beautify.fi

OLETKO KOKEILLUT NÄITÄ TUOTTEITA?